Přejít k hlavnímu obsahu

Sazka Esport a podpora TOP projektů. Dalším hostem PLAYzone Podcastu je Wango

26. 8. 2020 | 13:26 Všechny hry
Po týdenní pauze přicházíme s dalším pokračováním PLAYzone Podcastu, kam si duo moderátorů Tučňák, huhy pozvalo Vojtěcha 'Wango' Prese. Toho si můžete pamatovat jako komentátora, této činnosti se však už nějaký čas nevěnuje a postupně se propracoval až do křesla esportové specialisty ve společnosti Sazka.
Wango
Wango

Gigant jménem Sazka začátkem roku podpořil eLEAGUE a stál za vznikem milionové CS:GO a Dota 2 soutěže. Začátkem srpna se začaly objevovat sociální sítě Sazka Esport a celý trojlístek doplnilo generální partnerství s organizací BRUTE, jejíž sekce si známou společnost dokonce zařadily i do jména. Za dalšími kroky už bude stát Vojtěch Pres, jehož si z dob komentování a moderování můžete pamatovat pod přezdívkou Wango. Ten se již v mladém věku rozhodl jít cestami, které ho mílovými krůčky za krátkou dobu dostaly až do pozice esportové specialisty právě Sazky. Dohlížet tak bude na projekty, jako jsou eLEAGUE a BRUTE.

Právě Wanga jsme si tedy týden po představení spolupráce Sazky s BRUTE pozvali do horkého křesla PLAYzone Podcastu, kde jej huhy a Tučňák budou zpovídat a o domácí scéně diskutovat ve středu 26. srpna od 17:30 na našem Twitchi. Wango má na domácí scéně obecný přehled, takže věříme, že se dozvíte spoustu nového.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.