Přejít k hlavnímu obsahu

Tvrdý boj o body v 1. Tipsport COOL lize: Kdo se zvedne?

26. 8. 2020 | 22:50 Counter-Strike 2
Šesté kolo nás nebezpečně posouvá k polovině 1. Tipsport COOL ligy, kde je zatím situace neskutečně zapeklitá a ve čtvrtek se utkají dva celky, které nutně potřebují sbírat body. Dark Tigers totiž v 19:15 vyzvou Eclot Gaming.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga

Ani pro jeden tým nejde o definitivní utkání, které by stoprocentně rozhodlo o osudu jednotlivých týmů. Na druhou stranu se právě při techto utkáních bude lámat chleba a je velmi pravděpodobné, že ten, kdo zápas prohraje, se do nejlepší čtveřice nedostane. Výhra by se náramně hodila Dark Tigers, kteří by se v případě výhry mohli posunout na 4. místo a razantně zvýšit své šance na postup do play-off. ECLOT mají ale výhodu, jelikož je soupeři nemohli vidět tolikrát hrát, jelikož nehrají Sazka eLEAGUE a v pátém kole Tipsport COOL ligy navíc pauzírovali. 

Dark Tigers se z posledních čtyř zápasů povedlo vyhrát jen jediný, ale všechny prohry utrpěli po vyrovnané bitvě. Dvakrát totiž prohráli 14:16 (proti Sampi a eEriness) a jednou 13:16 (proti Enterprise). Eclot Gaming za sebou mají výsledky, jako na horské dráze a po jasné prohře se jim tak třeba povede získat výhru 16:3 nad eEriness. Síla na soupisce rozhodně je, jelikož její jádro dokázalo na jaře obsadit 3. místo. 

 

Pokud se podíváme na nejlepší střelce, vyjde nám z toho souboj mangusse a noobiqa, kteří jsou na tom ve svých týmech statisticky jasně nejlépe. Za Dark Tigers se mangussovi zatím v 1. Tipsport COOL lize velice daří a zatím se může z pěti zápasů chlubit K/D 1,23 a značně se zapisuje také ve statistice entry fragů. V dosavadní sezóně mu však zdatně konkuruje zyored s K/D 1,15.

V týmu Eclot Gaming se nejlépe vede noobiqovi, který má K/D přesně 1,0 a zbytek týmu je poměrně vyrovnaný. V posledním zápase proti Sampi se ale dařilo Fizarezimu, který v prohře 11:16 ukořistil 19 fragů a připsal si tři open fragy, které jsou zatím v česko-slovenských zápasech letního splitu nesmírně důležité.

Tipsport CSGO COOL liga
COOL liga Tipsport
Štítky: COOL CSGO liga