Přejít k hlavnímu obsahu

McDonald's vstupuje do esportu, stal se partnerem týmu Entropiq

26. 8. 2020 | 22:23 Všechny hry
Esportový tým Entropiq přichází s další novinkou. Po výrazném posilování svých řad talentovanými hráči z Čech i zahraničí nyní představuje nového partnera. Stává se jím společnost McDonald's, která je jedním z největších řetězců rychlého občerstvení na světě.
Entropiq
Entropiq

Entropiq dále dokazuje, že mu nestačí patřit mezi špičku jen na tuzemské esportové scéně, ale má smělé plány uspět i na světové scéně. V poslední době tato organizace ohlásila celou řadu novinek, které její ambice jen potvrzují. Ostatně, to může dokázat i výkonný ředitel celé organizace Ondřej Drebota:

Jsem rád, že se posouváme mílovými kroky kupředu, daří se nám plnit naši vizi mezinárodní esportové organizace a nyní můžeme přivítat tak významného partnera, jakým společnost McDonald's bezesporu je. Těším se, kam spolu esport v Česku posuneme.

Spojení se špičkovým týmem vnímá jako velkou příležitost i společnost McDonald's, pro kterou je celé odvětví nesmírně atraktivní. Tým Entropiq je v posledních týdnech velmi aktivní nejen v samotných esportových soutěžích, pracuje totiž i na rozšiřování týmů o hráče z celého světa. Jasně tak dokazuje, že to s cílem uspět i na světové esportové scéně myslí vážně. Ve hře Valorant bude mít Entropiq na mezinárodních turnajích týmy dokonce dva. Organizace minulý týden představila i tým v CS:GO. Jak do plánu Entropiq zapadá partnerství se světoznámým světovým fastfood řetězcem dodává ještě Martin Troup, marketingový ředitel McDonald's pro Českou republiku a Slovensko:

Od vstupu do světa esportu si slibujeme kromě růstu znalosti značky mezi touto významnou skupinou našich zákazníků také posunutí vnímání McDonald’s jako značky, která je nedílnou součástí zábavy v tomto rychle rostoucím kulturním fenoménu. A zároveň jsme rádi, že můžeme podpořit ambiciózní plány týmu Entropiq.
Štítky: Entropiq, McDonald's
miluju videohry a hlavně ligu legend