Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké jsou herní židle a stoly E-BLUE nebo periferie značky MARVO?

28. 8. 2020 | 10:05 Všechny hry
S radostí oznamujeme, že jsme uzavřeli novou spolupráci mezi značkami E-BLUE a MARVO! Oblíbený streamer Vendali tak bude mít unikátní šanci vám ukázat přímo na streameru všechny jejich produkty rovnou v akci a také je exkluzivně zhodnotí ve svém YouTube sestřihu!
E-BLUE Vendali
E-BLUE Vendali

Určitě se můžete těšit na spoustu zajímavého obsahu, který vezme do své režie přímo Vendali. Na svých streamech, či YouTube sestřizích, vám totiž v následujících měsících poskytne unikátní náhled a svůj vlastní názor na luxusní produkty značek E-BLUE a MARVO, tedy našich dlouholetých partnerů, kteří aktivně podporují MČR v počítačových hrách! Na periferie, které poskytuje MARVO, si však musíte počkat do dalšího dílu, protože v prvním videu se Vendali věnoval hned dvěma produktům od značky E-BLUE!

První herní záležitostí, kterou většina hráčů jistě ocení, je herní židle Cobra III. Jedná se o novou generaci ergonomických herních křesel, která jsou perfektní oporou pro každou část těla nejen při hraní her. Vlastní pohodlí si navíc můžete sami upravit pomocí rozmanitých možností v nastavení křesla. Ruku v ruce s herní židlí jde potom další kousek od E-BLUE, kterým je herní stůl EGT003 zajišťující maximální pohodlí při hraní, a to v kvalitním provedení. Stůl je navíc výškově nastavitelný, zajišťuje optimální polohu paží a dokonce nabízí RGB podsvícení!

Štítky: E-Blue, MARVO, Vendali