Přejít k hlavnímu obsahu

Tisková konference: Entropiq představují dalšího hvězdného ambasadora

28. 8. 2020 | 09:55 Všechny hry
Poslední týdny jsou plné oznámení a stále přicházejí další a další! Organizace Entropiq si pro své fanoušky připravila další odhalení, ale po několika sekcích nepůjde o další přírůstek do těchto řad. Novou posilou týmu se totiž stane další ambasador, který se postaví po bok fotbalové legendy Vladimíra Šmicera. Poznali jste podle teaserů, o koho jde?
Entropiq Muradov
Entropiq Muradov

Už u prvních náznaků se na Facebooku či Instagramu našli tací, kteří si tipli správně. Když ale Entropiq ve středu a čtvrtek naznačili trošku více, tak silueta obličeje už byla zcela jasná a nikdo nepochybuje o tom, že na tiskové konferenci v pátek od 10:00 bude jako nový člen týmu, tedy ambasador, představen Machmud Muradov.

O koho že jde? Rodák z Tádžikistánu s uzbeckými kořeny dlouhé roky bojoval na české MMA scéně a jeho um jej dovedl až do nejslavnější organizace UFC, kde dosud neutržil ani jednu prohru. Bojovník, kterému nikdo neřekne jinak než Mach, bude moci získat další zářez v září, jeho dalším soupeřem bude Krzysztof Jotko z Polska. Ještě předtím jej ale čeká velké oznámení – otázkou však je, jakou pozici bude v české herní organizaci zastávat.

„Chystáme něco, co kompletně změní vnímání esportu u nás,“ zní na sociálních sítích Entropiq. O co půjde? Sledovat tiskovou konferenci z Machova živého odhalení můžete sledovat od 9:55 v přenosu níže.

Mach Muradov hraje videohry už od dětství. Mezi oblíbené patří zejména střílečka Counter-Strike, kterou si nyní zápasník zkusí zahrát proti kapitánovi týmu Entropiq. Pokusí se totiž vyzrát na Michala „leckr” Kadlíčka.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.