Přejít k hlavnímu obsahu

Elitní česká organizace Sampi oficiálně odhaluje projekt Sampi.Junior

28. 8. 2020 | 15:35 Fortnite
Sampi mají velké ambice, ale současně nezapomínají na výchovu mladých talentů a možných budoucích hvězd. V rámci představení gaming house byla poprvé ukázána také místnost pro juniory, kde už se první tři hráči této nové sekce zdokonalují ve své hlavní hře. Vzhledem k věku jde však spíše o něco za odměnu, něco jako zájmový kroužek.
Sampi.Junior
Sampi.Junior

Ne všechny plány organizace pod vedením fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta jsou megalomanské, myslet je třeba i na budoucnost. Součástí nedávno odhalené týmové vily je tak i místnost na rozvoj mladých talentů. Na kterou hru padl první jako výběr? Jasně, že Fortnite! Loni se mistrem ČR stal dokonce devítiletý hráč, takže oblíbená kreslená battle royale hra je logickou volbou číslo jedna pro projekt, který ponese název Sampi.Junior.

„Nadějní hráči si vyzkouší hraní po boku ostřílených profíků v našem gaming house a budou se od nich učit, jak vybalancovat hraní se zdravým životním stylem a ostatními důležitými návyky dobrého hráče,“ zní v krátkém představení na sociálních sítích týmu. Takovou iniciativu samozřejmě chválíme. Uvidíme, co vše to přinese.

Členové týmu Sampi.Junior:

 Česká republika Maxim 'Pely' Pelyak
 Česká republika Adam 'Šváňa' Švandrlik
 Česká republika Maxmilián 'HomiePingu' Ristić

Zdroj: @teamsampi
Štítky: Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.