Přejít k hlavnímu obsahu

KWERTZZ: Nabídka od BRUTE se neodmítá. Chceme o play-off bojovat!

29. 8. 2020 | 21:30 Counter-Strike 2
Team Brute se změnil v Sazka.BRUTE, ale v posledních týdnech ani tohle partnerství nepomáhá. Poměrně nová sestava má už odehráno osm utkání v 1. Tipsport COOL lize a vzhledem k tomu, že má zatím na kontě jen sedm bodů, bude cesta do play-off ohromně složitá. I proto jsme vyzpovídali jednoho z nových tváří Brute, Simona "KWERTZZ" Horáka.
Sazka.Brute
Sazka.Brute

První kola vám vyšla téměř perfektně, nyní jste ale čtyři utkání za sebou nezískali ani bod. Čím to?

Jelikož jsme novější tým a ještě sehráváme, tak nám chybí trocha komunikace, a to se bohužel projevuje na některých výsledcích.

Byl problém také fakt, že jste měli spoustu zápasů nahuštěných za sebou?

Moc mi to nevadilo, ale určitě by bylo lepší, kdyby jich bylo méně po sobě.

Ty ses do týmu připojil relativně nedávno. Jak se vlastně rodil tvůj přestup do Brute a proč ses tak rozhodl? 

Do BRUTE jsem se dostal přes frediho s kterým jsem dříve hrál nějaké zahraniční kvalifikace, apod. a pak s EU týmem, který tehdy působil pod Absolute Legends. Pak už to šlo nějak samo a psal mi, jestli bych nechtěl vyzkoušet u nich. Taková nabídka se samozřejmě neodmítá. 

Nyní vás čeká krátká pauza, díky vynechanému kolu. Využijete čas kvalitnější přípravou na zbývající soupeře? 

Myslím si, že zas tak nám to nepomůže, ale samozřejmě se chceme připravit co nejlépe.

Pepik je určitě super kouč. Umí vysvětlit a rozebrat hru a pomáhá nám s čím potřebujeme.

Mnoho týmů prezentuje jako agresivní týmy, které hrají rychle a spoléhají na aim. Blogg1s vás ale nedávno charakterizoval, jako taktičtější tým, který se do ničeho nehrne. Jaký je váš styl?

Určitě nejsme agresivní tým a je pravda, že se snažíme hrát takticky. Bohužel musíme zapracovat na komunikaci a neustále trénovat. Máme spoustu času na trénink, ale pokrok je určitě znát už jen z týdenního bootcampu.

Hodně se mluvilo i o vašem trenérovi Pepikovi. Jak se ti s ním osobně pracuje?

Pepik je určitě super kouč. Umí vysvětlit a rozebrat hru a pomáhá nám s čím potřebujeme. Taky rozebírá i naší individuální stránku, což je podle mě taky hodně důležité a říká na čem bychom měli zapracovat.

Překvapil tě výkon některého z vašich ligových konkurentů? Koho považuješ za nejsilnější protivníky v Tipsport COOL lize? 

Překvapený jsem asi jen z eEriness, kteří ukázali, že se umí prát a nedají to zadarmo. Jako nejsilnější považuji SINNERS.

Sazka Brute

Fizarezi minulý týden přiznal, že si velké naděje na play-off nedává. Vnímáš vaši pozici stejně, nebo o TOP 4 ještě Sazka.Brute pořádně zabojuje? 

Vzdát se rozhodně nechceme a určitě se budeme snažit a o play-off chceme zabojovat! 

Na závěr, proč by měli diváci Tipsport COOL ligy fandit právě vám? 

Snažíme se, tvrdě trénujeme a myslíme si, že jde vidět progres. Fanoušci by měli sledovat Facebookovou stránku BRUTE a můj Instagram @kwt_cs. Velké díky taky patří našim sponzorům, především Sazka Esport.

1. Tipsport COOL liga