Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.eSuba nadále vévodí MČR kvalifikaci, do TOP 8 se ale poprvé dostali Entropiq

31. 8. 2020 | 15:00 Counter-Strike 2
Devátá sezóna Mistrovství ČR v CS:GO se v rámci kvalifikace pomalu blíží do závěru, protože v sobotu vypukla již předposlední měsíční série. Kromě toho už běží pouze 1. Tipsport COOL ligy, ale nic jiného celkové pořadí a postupující osmičku neovlivní. Jak jsou týmy tedy aktuálně na tom?
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Vítězem posledního bodovaného turnaje se stal tým Sampi, který po prodloužení udolal ve finále Entropiq. Tyto dva celky se v minulé aktualizaci MČR klasifikace nacházeli těsně pod čarou, a díky 2. místo nyní Entropiq poprvé virtuálně nakoukli na své první MČR finále. Vzhledem k tomu, že ale hrají pouze 2. Tipsport COOL ligu, tak musejí i v následujících turnajích zabrat, a i to 2. místo je pro ně svým způsobem ztráta. Sampi, stejně jako Sazka.BRUTE, totiž hrají nejvyšší soutěž a už nyní je jasné, že získají více bodů, než Entropiq v 2. lize mohou získat. Na ostatních příčkách se nic nezměnilo, jen by se i nadále mělo duo eEriness MARVO, DEFEATERS držet na pozoru.

MČR 2020 v CS:GO
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.