Přejít k hlavnímu obsahu

Na Twitchi již čtvrtým rokem začíná SUBtember! Jaké slevy s sebou letos přináší?

31. 8. 2020 | 19:51 Twitch.tv
SUBtember je na Twitchi již neodmyslitelnou tradicí a ani tento rok není výjimkou. Fanoušci klasicky mohou po celý měsíc podpořit své oblíbené streamery za sníženou cenu, ale přece jen se ledacos od minulého roka změnilo. Podívejte se, na jaké slevy si můžete přijít!
SUBtember
SUBtember

SUBtember je zpět! Již několikaletá tradice na Twitchi, na kterou se každoročně těší jak samotní diváci, tak i streameři, se vrací už počtvrté. Pokud stále nevíte o co se jedná, SUBtember je speciální zářijová akce, při které máte možnost po celý měsíc podpořit své oblíbené streamery a zároveň ušetřit. Je tedy zřejmé, že se na tuto událost těšili všichni věrní fanoušci, ale i ti, kteří za normálních okolností nemají prostředky na zakoupení předplatného.

Tato radost jde samozřejmě ruku v ruce i s očekáváním samotných streamerů, kterým zásluhou celé akce tento měsíc na kanále tradičně přibude nesrovnatelně více předplatných. Twitch tento rok nabízí nové varianty, jak si přijít na několik slev. Při zakoupení nového měsíčního předplatného máte k dispozici slevu hned 20 %, ovšem tento rok se otevírá možnost podpořit své oblíbené streamery za méně peněz i na delší dobu.

Pokud si přejete tento měsíc využít naplno a předplatit daný kanál na delší dobu, získáte mnohem lepší nabídku. Minulý rok se tato akce vztahovala pouze na měsíční předplatné se slevou 50 %, nyní však můžete levněji podpořit svého streamera i na několik měsíců dopředu. Za tříměsíční předplatné tak zaplatíte o 25 % méně a za půlroční dokonce o 30 %. Navíc stále platí pravidlo, že i přes tuto slevu si daný streamer odnese klasickou částku.

Complete Purchase
Štítky: SUBtember