Přejít k hlavnímu obsahu

Řady FaZe Clanu rozšiřuje syn legendárního basketbalisty a velká naděje LeBron James Jr.

31. 8. 2020 | 20:28 Twitch.tv
FaZe Clan má už teď ve svém týmu pořádnou řádku streamerů, to je však nezastavuje od lovení dalších hvězd. Nejnovější tváří je syn basketbalové legendy a podle analytiků také budoucí hvězda NBA, LeBron James Jr.
Bronny James
Bronny James

Řady streamerů v americké organizaci FaZe Clan rozšiřuje skutečně hvězdné jméno. Tou je LeBron James Jr., syn slavného hráče LA Lakers, který v jeho teprve 15 letech patří nejen mezi ostře sledované budoucí basketbalové naděje, je ale také vášnivým hráčem a stremerem. Bronny, jak si mladík přezdívá, se na Twitchi bude věnovat hlavně hrám Fornite a Call of Duty Warzone.

Bronny James

Bronny James patří ve Spojených státech bez nadsázky k celebritám, o čemž ukazují také jeho statistiky ze sociálních sítí. Jeho 4,5 milionů sledujících na TikToku a 300 000 sledujících na Twitchi je totiž rozhodně působivé číslo. 

Není však jedinou celebritou, která v uplynulých týdnech vstoupila do světa gamingu. FaZe Clan totiž minulý týden rozšířil také jiný basketbalista, kterým je hráč týmu Philadephia 76ers Ben Simmons. Rozhodně největším jménem je však slavný zpěvák Post Melone, který se stal spolumajitelem týmu Envy.

Štítky: FaZe Clan
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.