Přejít k hlavnímu obsahu

Forsen si letos odnáší již druhý ban na Twitchi, může i tentokrát být příčinou toxicita?

10. 9. 2020 | 17:14 Twitch.tv
Švédský streamer a miláček Twitch chatu Forsen si tento rok vykoledoval již druhý trest na streamovací platformě. Po svém prvním incidentu, kdy si odnesl dvoutýdenní ban, je tu další nemilá situace, ke které se však doposud nikdo nevyjádřil. Za co si mohla streamerská ikona trest zasloužit?
Forsen Banned
Forsen Banned

Oblíbený švédský streamer, Sebastian 'Forsen' Fors, si v letošním roce odnáší již druhý ban na Twitchi. Všichni samozřejmě ví, že i když se jedná o jednoho z nejznámějších streamerů na platformě, Forsen nikdy nebyl žádný svatoušek, o čemž vypovídá i jeho často kontroverzní humor a meme komunita. Svůj první trest tohoto roku si právě vysloužil za nevhodný výraz, který použil na své spoluhráče ve Valorantu, což mu zajistilo dvoutýdenní dovolenou od streamu.

Co se týče jeho současného a zároveň druhého banu na Twitchi, dosud neznáme žádné bližší informace o příčině ani délce banu, možné je tedy všechno. Je však jisté, že svůj trest si odnesl až poté, co 9. září ukončil své vysílání, což by mohlo napovídat, že byl potrestát za něco, co se stalo právě na tomto streamu. Jak ale známe Twitch, je také možné, že ban byl Forsenovi udělen v reakci za něco, co se stalo už dříve. Situaci budeme nadále sledovat a očekávat Forsenovo vyjádření, doufejme, že se nejedná o podobnou anabázi, kterou si prochází Dr Disrespect.

Štítky: Forsen