Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes končí poslední přestupové období v rámci Vodafone MČR 2020, ale pořadím zamíchalo více faktorů

29. 9. 2020 | 16:14 Counter-Strike 2
Závěrečné přestupové období končí dnes minutu před půlnocí a kromě toho v začátku nového týdne proběhl i start do nové, poslední měsíční série. Mezi účastníky nechyběli ani ti, kteří body potřebují nejvíce a kteří opět zajímavě zamíchala pořadím okolo posledních postupových příček.
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Do MČR klasifikace bylo oproti poslední aktualizaci započítání pořadí letního splitu 2. Tipsport COOL ligy a postup z národní kvalifikace CEE Champions. Eclot Gaming se tak stali šestým týmem, který překročil metu 1000 MČR bodů, zatímco ti, jež v boji o postup přemohli, tedy Entropiq, budou muset kvůli tomuto zaváhání ještě hodně bojovat. Entropiq totiž překvapivě zaváhali také v pondělním Vodafone MČR One Night Standu a naopak Sazka.BRUTE získali výhrou 100 MČR bodů, díky čemuž vše opět zamotávají.

Oproti pořadí níže je však potřeba myslet na to, že letní split 1. Tipsport COOL ligy ještě zapsaný není, protože play-off nás teprve čeká, což především Sampi katapultuje z 10. místa o několik pater výše. Tahle porce čeká i na BRUTE, stejně jako odpočty za hráče, kteří už s týmem nejsou, takže virtuálně je s Entropiq dělí doslova a do písmene desítky MČR bodů. Mimo osmičku virtuálně postupujících propadli i eEriness MARVO, ale ty stejně tak čeká porce bodů za 1. Tipsport COOL ligu.

MČR 2020 v CS:GO
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.