Přejít k hlavnímu obsahu

V prosinci se můžeme těšit na již třetí ročník Esportic Masters

1. 10. 2020 | 09:00 Všechny hry
I přes aktuální koronavirovou situaci se pořadatelé Esportic rozhodli uspořádat už třetí pokračování akce Esportic Masters, která se pravidelně pořádá ve slovenském Martinu. Oproti minulému ročníku se ale nebude hrát v budově městského úřadu.
esportic
esportic

Po zkušenosti z předchozích let se turnaj přesouvá z městského úřadu do jednoho z nejprestižnějších hotelů ve středu Slovenska, hotelu Turiec, ležícím přímo v srdci města Martin. Tento rok proběhne Esportic Masters ve dvou hrách, a to hlavní turnaj ve hře CS:GO a vedlejší část ve hře FIFA21, jenž se bude hrát pod záštitou Slovenského fotbalového svazu. Pro Counter Strike je připraveno 16 slotů, přičemž startovné vás vyjde na 70 euro na tým, popřípadě 120 za VIP ticket. Ten vám oproti obyčejnému startovnému zajistí mnoho výhod, jako je třeba nealkoholické i alkoholické nápoje na baru, svého vlastního admina po celé trvání turnaje, přednost u check-inu, rezervovaná místa v sále a mnoho dalšího.

Pokud mluvíme o hře FIFA, slotů je zde stejně jako u CS:GO, startovné ovšem vyjde na 10 euro na hráče. Vyhrát můžeš nejen prize pool, ale i věcné ceny přímo od Slovenského fotbalového svazu. Celé dění bude živě vysíláno a kromě samotného turnaje se na místě můžeme těšit i na doprovodný program. Za zmínku stojí určitě autogramiáda profesionálního hráče Martina "STYKO" Styka, který aktuálně působí v týmu GODSENT, dále promítání filmu Hráč, různé přednášky a spousta herních stánků. Co byste asi na takové LANce vůbec nečekali, je barber stánek s pánským kadeřníkem z Bánské Bystřice, ten se zde ale objeví také.

Prize pool pro obě hry je nastavený na 300 eur, určitě to ale není konečná částka, není v ní totiž započten ani cent od sponzorů, kteří tomu určitě také jak finančně, tak hmotně pomohou. Esportic Masters 2020 se uskuteční 13. prosince v hotelu Turiec ve městě Martin, tak nezapomeň dorazit.

turiec
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.