Přejít k hlavnímu obsahu

Tématem dalšího PLAYzone Podcastu je Brute Racing Team

30. 9. 2020 | 13:54 Virtuální závody
Po pauze minulý týden tu máme další pokračování živého PLAYzone Podcastu, jehož hostem tentokrát bude Pavel Dvořák. Pokud nevíte, o koho jde, tak Pavel je manažerem týmu BRUTE, respektive jeho odnože Brute Racing Team.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Spojení tradiční herní organizace a závodního týmu málokdo na první dobrou pochopil. My jsme se tak několik týdnu po představení tohoto projektu rozhodli pozvat si do podcastu jeho zástupce, který vše rád prozradí. Pavel Dvořák je manažerem Brute Racing Teamu, takže se určitě můžete těšit na zajímavosti ze zákulisí nebo chystané projekty do budoucna. BRUTE často přemýšlí "out of the box" a tohle je toho přesným důkazem. PLAYzone Podcast proběhne živě ve středu od 17:30, o archiv pak nepřijdete na webu či dalších oblíbených platformách

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.