Přejít k hlavnímu obsahu

Švýcarský analytik Dukkha oficiálně posiluje SINNERS, efron naopak nepokračuje jako trenér

11. 10. 2020 | 19:09 Counter-Strike 2
Už více než měsíc jste v týmových profilech SINNERS na různých portálech mohli vidět nové jméno – Dukkha. Tento analytik původem ze Švýcarska už s týmem několik týdnů působí, ale až nyní se stal oficiální součástí české mašiny.
Dukkha
Dukkha

Veřejným tajemstvím posledních týdnů byla informace, že Tomáš 'efron' Pechman již netrénuje aktuální domácí jedničku. Celek s velkým potenciálem, kterým SINNERS bezesporu jsou, nemůže bez realizačního týmu šlapat na plné obrátky, jak by si představoval. Efron se však nadále pohybuje kolem týmu a vidět jste jej mohli i při týden starém triumfu SINNERS v letní sezóně Tipsport COOL ligy. V organizaci jako takové totiž nadále zůstává, jen v jiné roli, jak nám potvrdil zástupce vedení. Současně to však znamená, že bylo potřeba za efrona sehnat adekvátní zástup. Ten se získat podařil, avšak nejde o přímou náhradu a kouče SINNERS nadále hledají.

Onou posilou CS:GO sestavy je Bruno 'Dukkha' Lopes, analytik původem ze Švýcarska, který svou dosavadní trenérskou kariéru strávil ve Velké Británii. SINNERS se nebáli hledat trenéra v zahraničí, avšak když jim jeden vytipovaný na poslední chvíli nevyšel, tak jim alespoň doporučil jiného. A tím je právě Dukkha, který se v sobotu stal oficiálně členem týmu SINNERS jako analytik. V týmových profilech na portálech ESEA nebo FACEIT jste si Dukkhy mohli všimnout již koncem srpna, takže je zřejmé, že testování probíhalo opravdu důkladné.

Realizační tým je důležitým pilířem každého ambiciózního týmu, ale špičkových trenérů či analytiků na domácí scéně příliš nemáme a víceméně se ve většině případů točí ta stejná jména dokola. SINNERS se tak nebáli sáhnout do zahraničí, uvidíme, zdali se i pro roli nového kouče ohlížejí také hlavně v mezinárodních vodách a jak dlouho bude trvat, než uloví správného kandidáta. Ptáte se však, co bude Dukkhovou náplní práce? „Projíždí naše dema a dělá shrnutí zápasů, co jsme v nich zahráli zle, a k tomu navrhne i správné řešení. Když v tuto chvíli ještě nemáme kouče, tak nám pomáhá i s herní stránkou,“ osvětlil pro PLAYzone in-game leader týmu beastik.

Nynější sestava SINNERS:

 Česká republika Jindřich 'ZEDKO' Chyba
 Česká republika Sebastian 'beastik' Daňo
 Česká republika Hubert 'CaNNiE' Ludwig 
 Česká republika Max 'SHOCK' Kvapil
 Česká republika Adam 'NEOFRAG' Zouhar

 Švýcarsko Bruno 'Dukkha' Lopes – analytik

Štítky: SINNERS, Dukkha
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.