Přejít k hlavnímu obsahu

Pirátská strana pořádá online zápas v Counter Strike

13. 10. 2020 | 10:30 Counter-Strike 2
Pirátům se v nedávných volbách zadařilo, neboť výrazně poskočili a skončili na druhém místě. Nyní jim patří pravděpodobně další prvenství, neboť tato politická strana pořádá zápas v Counter Strike 1.6. Ptáte se, o co jde? Nejste sami.
Pirátská strana pořádá online zápas v Counter Strike
Pirátská strana pořádá online zápas v Counter Strike

Na Facebooku se zajímavá objevila událost, oznamující, že se ve čtvrtek 15. října koná „Pirátský counter-strike 1.6 – Lockdown League“. Ještě zajímavější je, že událost pořádají Piráti za Olomoucký kraj, společně s Pirátskou tvrzí a Piráty za Prostějov, Šumperk a Hranicko. Rozcvička začíná v 8 hodin večer a naostro se jde do bitvy o hodinu později.

U události bohužel chybí jakékoliv další informace, které by prozrazovaly, pro koho je událost určená, nebo kdo se vlastně zúčastní, i když uvidíme, do čtvrtka času dost, třeba se do té doby nějaké info objeví. Podle počtu několika málo desítek účastníků to vypadá, že si mezi sebou možná zahrají samotní Piráti. Tak jako tak, originalita se jim upřít nedá, není známo mnoho případů, kdy by politická strana měla "lockdownovou ligu".