Přejít k hlavnímu obsahu

Zkuste své štěstí v již šestnácté Soutěžní středě a vyhrajte parádní MČR powerbanku

14. 10. 2020 | 11:00 League of Legends
Konečně je zpátky již šestnáctá Soutěžní středa, která i tento týden náležitě prozkouší vaše znalosti z historie MČR. Správná odpověď vám navíc otevírá cestu k exkluzivní ceně, tak neváhejte a zkuste své štěstí!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Tento týden si na chvíli odpočineme od Counter-Striku a místo něj se podíváme do světa League of Legends, což dává velkou šanci a hlavně výhodu všem příznivcům oblíbené MOBA hry. Pojďte si s námi otestovat, jestli jste v uplynulých ročnících MČR dávali opravdu dobrý pozor a nic vám neuteklo. Pokud navíc odpovíte správně, automaticky se dostanete do slosování, které rozhodne o výherci naší ceny. Tento týden si jeden šťastlivec odnese naši stylovou powerbanku!

Šestnáctá soutěžní otázka tedy zní: Kteří dva hráči mají nejvíce titulů z MČR v LoLku? Otázku si radši několikrát přečtěte a vaše správné odpovědi budeme tradičně očekávat pod soutěžním příspěvkem na Instagramu, kde na vás bude čekat právě tato otázka. Šanci správně odpovědět máte až do večera do 23:00, načež všechny vaše odpovědi poputují do slosování, které nakonec rozhodne o finálním vítězi, který si odnese výhru. Jestli se na vás tentokrát nedostalo, tak nevěšte hlavu, i příští týden jsme tu znovu s další otázkou!

MCŘ