Přejít k hlavnímu obsahu

Zachraň Tribunal! První brněnský esports bar pořádá sbírku

13. 10. 2020 | 16:53 Všechny hry
Doba koronavirová je čím dál složitější a kvůli dalším nařízením vlády se znovu zavírají restaurační zařízení i bary. Výjimkou samozřejmě není ani první brněnský esportový bar Tribunal, za kterým stojí také bratři Kněžínkovi: Freeze a Nightshare.
Tribunal Esports bar
Tribunal Esports bar

Od středy 14. října do úterý 3. listopadu budou zcela uzavřeny restaurace a bary. Tato nařízení budou mít samozřejmě velmi negativní dopad a mnoho takových zařízení budou muset úplně skončit. Právě Tribunal esports bar vás mohl zaujmout svým širokým portfoliem jedinečných koktejlů a výběrem prvotřídních piv. Samozřejmě se v něm vysílaly i esportové přenosy her všech herních žánrů a uvnitř se konaly vědomostní kvízy a další zábavné akce. Bar pořádal třeba vlastní beer pong ligu, helloweenské večírky nebo menší herní turnaje a nedávno se v Tribunalu konal také sraz fanoušků Aleše "Freeze" Kněžínka, který si občas stoupne i za bar. 

Na svých sociálních sítích Tribunal požádal esportovou komunitu o podporu:

Vzhledem k situaci a nutnému zavření podniků do 3.11., s ohledem na to, že podpora ze strany státu nebude žádná, nebo opět silně nedostačující, jsme se rozhodli založit veřejnou dobrovolnou sbírku v rámci kampaně Support your local. Budeme rádi za jakoukoliv podporu. Děkujeme
Tribunal
Štítky: Tribunal