Přejít k hlavnímu obsahu

Zajímá vás něco o SINNERS? Přijďte se zeptat efrona do dnešního PLAYzone Podcastu!

14. 10. 2020 | 12:42 Counter-Strike 2
Po čtrnácti dnech je tu pro vás další pokračování PLAYzone Podcastu s huhym a Tučňákem, který se tentokrát bude točit primárně kolem CS:GO. Hostem totiž bude efron, ještě donedávna trenér nejlepšího domácího týmu SINNERS.
PLAYzone Podcast s efronem
PLAYzone Podcast s efronem

SINNERS letos vzali domácí scénu útokem a vyhrávají vše, co se dá. Klíčem k úspěchu není jen špičková základní sestava, ale také realizační tým, kde hraje důležitou roli zkušený harcovník Tomáš 'efron' Pechman. Někdejší český reprezentant v Counter-Strike 1.6 už aktivně nehraje, své zkušenosti však nyní zúročuje v jiných rolích. Hned v lednu si jej vybrali SINNERS a hned při premiéře ovládli švýcarský turnaj Supreme Masters, a od té doby sbírají jeden domácí úspěch za druhým. Efron se však před nedávnem přesunul více do pozadí, v organizaci sice nadále působí, ale roli kouče již opustil. Tým se tak aktuálně spoléhá na švýcarského analytika Dukkhu.

Nám se při příležitosti obhájeného titulu z 1. Tipsport COOL ligy a chystaného play-off Sazka eLEAGUE podařilo efrona pozvat do PLAYzone Podcastu, kde se jej i vy můžete zeptat na libovolnou otázku nejen o SINNERS. Domácí scéna vrcholí, takže nás i vás čeká určitě parádní CSková diskuze. Živý přenos proběhne tradičně ve středu od 17:30 na našem Twitchi, o archiv pak nepřijdete na webu či dalších oblíbených platformách.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.