Přejít k hlavnímu obsahu

Sobota nabídne závěrečný závod série Virtual GP

15. 10. 2020 | 09:00 Virtuální závody
Dvanáctý a také poslední závod letošní sezóny soutěže Virtual GP se pojede v sobotu. Jezdci se tentokrát utkají v týmovém souboji na šedesát minut s formulemi Dallara.
Virtual GP
Virtual GP

Velké finále letošní sezóny Mercedes-Benz Virtual GP 2020 se pojede v sobotu 17.10. od 14:00. Vše se bude vysílat i obrazovkách O2 TV Sport, vzhledem k současné situaci se tudíž pojede jen online finále. Původně plánovanou show na For Games by měl vynahradit dle slov organizátorů stream ze studia ve velkolepém stylu, zajímavé je i to, že místo Petra Kužela, který se nemůže dostavit, závod  pojede profesionální hokejista z týmu HC Oceláři Třinec Ondřej Kovařčík.

Závodníci tentokrát pojedou na trati v japonském Suzuce, a to týmový závod. Ten potrvá 60 minut a jezdci se musí za volantem svých vozů prostřídat. Na start se tak postaví sice jen 10 vozů, ale zase na jezdce čeká výzva v podobě nalezení správné strategie a perfektně odvedené spolupráci týmových kolegů. Naposledy se letos také představí formule Dallara z americké série IndyCar. Kromě TV bude závod samozřejmě k dispozici také online na platformách YouTube, Facebook a Twitch.

Indianapolis
Štítky: Virtual GP
miluju videohry a hlavně ligu legend