Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenský profík Zero představuje vlastní herní myš! Jak vývoj probíhal a co bylo cílem?

2. 11. 2020 | 16:50 Counter-Strike 2
Patrik "Zero" Žúdel dostal příležitost příležitost podílet se na vývoji vlastní herní myši. Ze spolupráce značky Yenkee s tímto slovenským hráčem vzešla myš Yenkee Zero, postavená na míru pro hráče CS:GO.
Yenkee Zero
Yenkee Zero

Patrik "Zero" Žúdel vždy patřil mezi nejlepší hráče slovenské scény, což dokázal nejen titulem na MČR z roku 2014, ale také vítězstvím Copenhagen Games v roce 2015, ale také účastí na CS:GO Majoru. Zero, který momentálně střílí v barvách GamerLegion, se však vrhnul na zcela jiný projekt. Podílel se na vývoji herní myši.

Yenkee Zero

Myš vznikala ve spolupráci se značkou Yenkee a nese označení po obou stranách – Yenkee Zero. Jejím cílem byly ty nejlepší možná parametry, ale zároveň si udržet cenovou dostupnost. Zero se podílel hlavně na ergonomii, vznikal díky němu jak tvar myši, tak například zvolené materiály. Nechybí ani RGB podsvícení nebo programovatelná tlačítka.

Více nám o této spolupráci prozradil sám Zero:

Keď ma Yenkee oslovili, veľmi som sa potešil, pretože vždy som bol nadšenec pre herné príslušenstvo. Dali mi veľkú slobodu vybrať to, čo si predstavujem, a tak sa presne aj stalo. Cieľom bolo vytvoriť myš za dobrú cenu, s ktorou by som sa vedel dostať od úplnej nuly na najvyššie turnaje. Chcem, aby si ju mladí hráči mohli kúpiť, aby si mohli ísť za svojim snom a neboli pri tom limitovaní zlým príslušenstvom.
Štítky: Zero
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.