Přejít k hlavnímu obsahu

Travis Scott, Sony a Nike vydali nové tenisky k příležitosti vydání PS5. Koupit si je můžete za miliony korun

15. 11. 2020 | 20:40 Všechny hry
Tento týden vyšel nový PlayStation 5, který se okamžitě na celém světě vyprodal a pokud si jej chcete teď koupit, máte minimálně do února smůlu. K příležitosti vydání však slavný rapper Travis Scott přichystal ve spolupráci se Sony novou kolekci merche, které dominují tenisky Nike.
Travis PS
Travis PS

V uplynulém týdnu se po dlouhém čekání spousta fanoušků konečně dočkala nové generace herní konzole PlayStation 5. Spolu s vydáním však navázala Sony spolupráci se skutečně jedinečným umělcem Travisem Scottem.

Jedná se o amerického rappera, ale také módního návrháře a hlavně vášnivého hráče. Na herní scéně se nejvíc proslavil svým virtuálním koncertem ve hře Fortnite, na který se podívalo 12 milionů hráčů a dokonce shazoval servery.

Travis Scott TS5

Teď se stal Travis Scott kreativním partnerem Sony a hned začal úřadovat, když vydal novou kolekci oblečení. Té jednoznačně dominují extrémně limitované tenisky Nike Dunk. Teniskám s označením TS5 dominuje bílá a světle modrá, tedy barvy nového PlayStationu. Ty doplňuje pro Travise typická hnědo-šedá barva a dominanta Travisových spoluprací s Nike, tedy obrácené Swoosh logo.

Vše doplňuje retro logo PlayStation na patě, nápis Sony vzadu a průhledná podrážka s nápisem PlayStation, v angličtině na jedné a japonštině na druhé botě.

Pokud byste si tenisky chtěli koupit, máte smůlu. Oficiálně se dalo sehnat pouze 5 párů a to jen v USA. Stále si je však můžete pořídit u překupníků, v tom případě si ale nachystejte částku, za kterou si můžete koupit zbrusu nové luxusní auto. Na překupnickém webu StockX je seženete nejlevněji za 23 000 dolarů, tedy zhruba půl milionu korun. Ceny se však pohybují i mnohem výš, někteří překupníci chtějí za svou vzácnou obuv i miliony dolarů. 

Travis Scott v rámci své spolupráce se Sony představil i několik dalších kusů oblečení a doplňků a natočil také jedinečný unboxing, který má na jeho YouTube kanále přes 2 miliony shlédnutí.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.