Přejít k hlavnímu obsahu

Cloakzy a Nickmercs se vrací k Fortnite

22. 11. 2020 | 16:41 Fortnite
Čím dál tím více streamerů a profi hráčů se vrací k Fortnite. Nyní svůj návrat ohlásil i Cloakzy a Nickmercs.
Cloakzy
Cloakzy

Cloakzy, který se proslavil výhrou Fall Skirmishe v roce 2018, se vrací k Fortnite po několikaměsíční pauze. Na svém Twitch kanálu během této doby hrál převážně jiné hry a battle royale tituly. Společně s ním se k hraní vrátí i známý streamer Nickmercs, který předtím opustil Fortnite kvůli Call of Duty: Warzone. Oba streameři si už několik měsíců Fortnite nezahráli, ale prý se na návrat velmi těší a jsou zvědaví, jak se hra za posledních pár měsíců změnila. 

 

Cloakzy a Nickmercs jsou členové známého týmu Faze Clan a oba se seznámili v Call of Duty: Warzone. Spolu dosáhli několika úspěchů a získali spoustu fanoušků. Streameři začali hrát Fortnite již před třemi lety a už tehdy jim přirostl k srdci, takže bylo jen otázkou času, kdy se ke hře vrátí. Cloakzy se pokusil k návratu k Fortnite již před měsícem, když přemlouval Tfueho, aby se s ním zúčastnil FNCS turnaje. Bohužel se mu jeho plán nepovedl a svůj návrat odložil. 

 

Nickmercs začal streamovat Fortnite již před čtyřmi dny, na streamu se ukázalo až 50 000 fanoušků a gameplay si po celou dobu užíval. Mnoho hráčů, ať už známých nebo ne, odchází od Fortnite. Mohl za to monotónní průběh hry, kterému nepomohly ani nové sezóny, či updaty. Warzone a další battle royale hry se staly skvělou alternativou pro bývalé hráče Fortnite, protože nabízí něco nového, i když se stále jedná o starý dobrý battle royale. S tímto tvrzením souhlasí většina hráčů, což potvrzují i klesající čísla aktivních hráčů Fortnite. 

Zdroj: estnn.com