Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasuj o nejužitečnějšího hráče Vodafone MČR v CS:GO 2020

22. 11. 2020 | 11:37 Counter-Strike 2
CS:GO turnaje jsou především o týmových výkonech, ale mnohdy nejde stejně tak přehlédnout ty individuální. Na letošním MČR se spousta hráčů ukázala v parádním světle, u některých se to očekávalo, jiní zase překvapili. My jsme však z řad obou finalistů nejlepšího hráče, ze kterých ještě před bojem o titul můžete rozhodnout o prvním ocenění, tom individuálním.
NEOFRAG vs. capseN
NEOFRAG vs. capseN

Nejužitečnějšího hráče Vodafone MČR 2020 letos vyhlašujeme ve spolupráci s Rádio SPIN 96,2. Ve finálovém výběru nemůže chybět Adam 'NEOFRAG' Zouhar, který navázal na výkony ve skupině neskutečným semifinále, kde především na Infernu hrál jako utržený z řetězu. Celkově má na turnaji K/D ratio 1.47, což je suverénně nejvíce ze všech hráčů. Kromě toho dosahuje i HS rate 55,63 %, takže i při vysokém počtu zabití je současně i pátým nejlepším headshoterem celého turnaje. V této metrice mimochodem vévodí SHOCK (spolu s Pechynem), který celkově patří mezi TOP 3 hráče turnaje. Na jeho suverénního kolegu ze SINNERS mu ale ještě něco chybí.

Pokud bychom soudili čistě dle K/D, tak v nejlepší pětici se nachází noobiq z Eclot Gaming a dvojice eSubáků, The eLiVe a Levi. Do hlasování o nejužitečnějšího hráče jsme však zařadili Lukáše 'capseN' Koláčného, který byl jedním z hlavních strůjců postupu Entropiq do finále. CapseN sice dosahuje "pouze" K/D ratio 1.19, ale současně pomohl rozhodnout spoustu klíčových momentů. Entropiq odehráli na turnaji nejvíce kol a capseN má nejvíce killů na turnaji s průměrem více než 21 zabití na mapu. Na turnaji platí za možné nejlepšího odstřelovače vůbec.

Klikni na obrázek níže a hlasuj až do 17:50 na FB stránce Rádio SPIN 96,2. Stačí jen zvolit příslušnou reakci.

NEOFRAG vs. capseN
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.