Přejít k hlavnímu obsahu

Shadye opanoval Tipsport MČR Battle! Bananides ztratil naději až ve finále

23. 11. 2020 | 14:42 Counter-Strike 2
Tipsport MČR Battle je u konce a my tedy známe vítěze. Tím se nestal nikdo jiný, než známá vědma Marek "shadye" Hovanec, který z 5 000 kreditů nakonec ukončil soutěž s více než 13 tisíci. Poslední den ho ještě mohl ohrozit Bananides, ale odvážný tip nakonec nevyšel.
Tipsport MČR battle
Tipsport MČR battle

Skončené Tipsport MČR Battle se zúčastnilo pět komentátorů letošního Vodafone MČR v CS:GO. Po shadyem skončil na druhém místě Bananides, za ním na děleném třetím místě skončili s nulou na kontě Lelek, DeeThane a Striker. Všichni měli na začátku k dispozici 5 000 kreditů, které nejdříve mohli sázet na libovolá esportová klání a se startem samotného MČR už pouze na něj. Jak se jmenovaným dařilo?

Shadye

Shadye opanoval závěrečný den sázek stejně jako téměř všechny předchozí. Do finálového dne šel shadye s dvěma tikety a oba dva byly nakonec úspěšné. Zhodnotila se totiž sázka vložená před startem samotného MČR, jelikož shadye už před startem důvěřoval v celkový triumf SINNERS. Všechno ještě shadye okořenil dvěma tipy přesných výsledků, které mu opět vyšly! Finálový den tedy mistr predikcí zakončil se ziskem 3450 kreditů a celkově ukončil Tipsport MČR Battle s 13 115 na svém kontu. Gratulace!

DeeThane

DeeThane chtěl ve výzvě na poslední chvíli alespoň zabojovat o co nejlepší výsledek. Svých zbylých 352 kreditů ale zužitkovat nedokázal a tiket s kurzem 10.92 ztroskotal na jeho důvěře k ECLOT, konkrétněji k jejich schopnosti zopakovat výsledek ze skupinové fáze.

Striker CS:GO

Striker se s výzvou rozloučil už v sobotu, protože nevyhrál ani ve svém tiketu poslední naděje. Nakonec ale s nulou nezůstal sám a na dně tabulky ho nakonec doplnili hned dva kolegové.

Lelek

Lelek včera doufal v těsné semifinálové boje a doufal ve výsledky 2:1. Vítěze sice tipnul správně, ale bohužel mu ani jeden z tipů nevyšel. Na závěr dne se rozhodl tipnout přesné výsledky a po vzoru DeeThana věří ve výhru ECLOT 2:0 a triumf SINNERS 3:1. Oba navíc vsadili totožnou částku 352 kreditů, takže i při případné výhře ve výsledné tabulce neskončí před ním. 

Bananides

Bananides šel do posledního hracího dne s nadějí na šílený příběh, který by napsali Entropiq, na které s kurzem 6.50 vsadil 650 kreditů. SINNERS sice ztratili jednu mapu, ale nakonec velkou senzaci neumožnili a na čtvrté mapě dotáhly sezónu ziskem nejcennějšího.

Tipsport MČR battle