Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké změny na mapě přináší nová sezóna?

3. 12. 2020 | 14:00 Fortnite
Nová sezóna přináší velké změny na mapě. Zde je kompletní přehled těch, kterých se mapa dočkala.
Season 5
Season 5

Konečně tu je nová sezóna, se kterou přichází spousta čerstvých novinek. Změnám se nevyhnula ani mapa. K největším změnám došlo uprostřed mapy, kde se nachází zbrusu nové lokace. 

Nová mapa

Zero Point

Boj s Galactusem byl tak intenzivní, že se nám vlastně povedlo vymazat část mapy. Právě střed mapy byl během eventu zničen a nezbylo nic, než jen poušť a úlomky po bitvě s Galactusem. 

Zero point

Hunters Haven

Hunters Haven je útulná Villa na jih od Zero pointu. Dělí se na 2 budovy, dům a garáž. Každá z nich je plná lootu, zároveň slouží jako rozhledna. Villa se nachází na kopci, takže z její střechy máte slušný výhled na okolí.

Hunters haven

Colossal Coliseum

Colossal Coliseum je moderní koloseum na hranici pouště. Lokace je plná lootu a díky svému designu přímo provokuje k bitvám. Myslíme, že místo, kde dojde k těm největším bitvám, je jasné.

Koloseum

Stealthy Stronghold

Přesným opakem Kolosea je Stealthy Stronghold. Tento ohraničený les vám nabídne spoustu míst na schovávanou. S lootem na tom taky není špatně a nabízí skvělé přistávací místo, pokud chcete hrát opatrně. 

Les

Salty Towers

Co vznikne když spojíte Salty Springs a Tilted Towers? Salty Towers! Salty Towers se nachází na původní pozici Salty Springs. Obě města patřily mezi nejoblíbenější místa k přistání, takže se dá očekávat, že si je komunita oblíbí. 

 

Salty Towers

Další změny na mapě

  • Přidán tekutý písek
  • Navrácení lokace Orchard
  • Holly Hedges má novou tankovací stanici
  • Nové karavany ve Weeping Woods