Přejít k hlavnímu obsahu

Zavítá do Fortnite Predátor?

8. 12. 2020 | 09:00 Fortnite
Zdá se, že v nové sezóně se pro nás chystají unikátní spolupráce. Po přidání God of War skinu by mohl do Fortnite přibýt legendární Predátor.
Predator
Predator

Epic Games milují spolupráce s ostatními vývojáři a firmami. Jen za posledních pár týdnů došlo ke spolupráci s Marvelem, DC Comics, NFL, Sony a Disney. Epic Games určitě neplánují přestávku, různé zdroje totiž napovídají, že bychom se mohli dočkat Predátora ve Fortnite. Společně s ním by mohl do hry v budoucnu přijít i Master Chief z Halo. Youtuber T5G totiž zaznamenal změny na mapě, které odkazují právě na film Predátor. 

Pickup

Youtuber si všiml pickupu s generátorem. Stejný pickup se objevil i ve filmu. Stále se to může zdát jako náhoda, ale poté našel další novinky na mapě, které jeho podezření potvrdily.

Helikoptéra

Kousek dál našel havarovaný vrak vrtulníku, který se objevil v prvním dílu Predátora. 

Predator logo

Rozhodující důkaz byly tyto dveře, na kterých je vytištěno logo Predátora. Youtuber není jediný, který předpovídá přidání Predátora do hry. Leaker FortTorry nalezl v souborech hry nové soubory, které by mohly být spojeny s novým bossem přidaným do hry. Právě tento nový boss by mohl být Predátor. Trošku se nám snažili napovědět i samotní Epic Games ve svém teaseru nové sezóny. Jones v teaseru zmiňuje "jedovaté hady a zvláštní predátory". 

Společně s Predátorem by mohl do hry přijít i speciální loot, jak jsme tomu u bossů zvyklí. Také je možné, že se budete moci ve hře přemenit na speciální postavu, jako tomu bylo s Thanosem ve 4. sezóně. Nezbývá než čekat, jak to vlastně v Epic Games vymyslí. 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Fortnite, Predator