Přejít k hlavnímu obsahu

Čeká nás Winterfest 2020

10. 12. 2020 | 19:22 Fortnite
Sváteční doba se nezadržitelně blíží a rok 2020 je skoro u konce. Poslední dva roky si pro nás Epic Games vždy ve stejnou dobu připravili báječný event "14 Days of Fortnite." Podle dat, které se leakerům povedlo vytáhnout ze souborů, Epic naváže na tradici, tudíž si budeme moci užít čtrnáct dní zábavných módů, nových vánočních skinů a pravděpodobně i odměn zdarma.
Winterfest
Winterfest

Epic ještě oficiálně nepotvrdil, kdy celý vánoční event začne, ale pokud se podíváme do minulých let, můžeme něco vydedukovat. V roce 2018 Winterfest začal dvacáteho prosince a běžel až do druhého ledna. Naopak Fortnite Vánoce 2019 probíhaly od osmnáctého prosince do šestého ledna. Vzhledem k tomu, že update máme většinou v úterý nebo čtvrtek, vychází začátek eventu mezi patnáctým a sedmnáctým prosincem a konec můžeme očekávat zhruba pátého až sedmého ledna.

Winterfest

Jak už je u Epic zvykem, připraví si pro nás při každém eventu nějaké speciální skiny. Leakeři na Twitteru zatím v souborech objevili pár zajímavých skinů, kterých se snad dočkáme v Item Shopu v nejbližších týdnech, protože vypadají vskutku unikátně. První z nich je vánoční verze Renegade Raider jménem Gingerbread Raider, dále již asi stá varianta Fishstika, tentokrát se jménem Fa-La-La-La Fishstick. Další dva jsou již lehce originálnější - jde o skin sněhuláka, který podle dohadů má být zdarma pro všechny a Frost Squad skin.

Renegade Raider

Stejně jako minulý rok, Epic si pro nás pravděpodobně připraví sadu výzev a budeme moci získat nejen velké množství zkušeností, ale i nějaké herní předměty, jako krumpáče, batohy a dokonce možná i skin. Data mineři ale v souborech našli i další věci, než jen skiny. Mezi ně patři například Slurp Bazooka, hasicí přístroj a dokonce i vánoční ryba. Tyto věci ale zatím nejsou potvrzené a je možné, že se ve hře vůbec neobjeví. Jako vždy si na vše budeme muset zkrátka počkat.