Přejít k hlavnímu obsahu

Chuck Norris se ukázal v traileru na World of Tanks

11. 12. 2020 | 08:00 Všechny hry
Do hry World of Tanks přichází, jako každý rok, událost Holiday Ops. Na YouTube už vyšel trailer a hlavní roli si v něm zahrál známý Texas Ranger. Díky své síle pomůže obyvatelům vesnice, ve které se tento klip odehrává a společně s nimi si vychutnává vánoční atmosféru.
holiday ops
holiday ops

Zima už je za dveřmi. Máme tu druhý adventní pátek a přípravy na vánoční svátky jsou v plném proudu. Domy nazdobené světýlky, na každém náměstí či návsi nazdobený stromek a vůně cukroví, která vás udeří do nosu, jakmile překročíte práh. Ať už máte vánoční sentiment rádi, nebo ne, musíte uznat, že má svoje kouzlo. Tato atmosféra zapůsobila dokonce i na nejsilnějšího, nejmoudřejšího, nejrychlejšího a nejkrásnějšího muže v historii - Chucka Norrise.

Nový trailer na každoroční World of Tanks event, Holiday Ops, vánoční náladou překypuje. V zasněžené horské vesničce se děti oddávají zimním radovánkám a předávají se dárečky. Chuck Norris na scénu vstupuje, aby pomohl kočičce zaseklé na rozzářeném vánočním stromku. Když zjistí, že hlaveň přistaveného tanku až k ní nedosáhne, vůbec ho to nerozhodí. Opět potvrdí své neuvěřitelné schopnosti, když ve svém, zde tak nepatřičně působícím, kovbojském klobouku celý tank zvedne a zpřístupní tak kočičce bezpečnou cestu zpět na zem.

I přes to, že tento Texas Ranger je obvykle tvrdý jak žula, na konci krátkého videa ukazuje svou jemnou stránku a zachráněné zvíře chová. Za nás rozhodně super nápad na vánoční herní reklamu.