Přejít k hlavnímu obsahu

Global Esport Federation přináší velký 2v2 turnaj o 5000 dolarů, první kvalifikace startuje již v sobotu

11. 12. 2020 | 01:17 Counter-Strike 2
Global Esport Federation pořádá k prvnímu výročí svého fungování turnaj v netradičním 2v2 formátu. Ten se otevírá hráčům po celé Evropě a nabízí atraktivní prize pool 5000 dolarů.
wsc20
wsc20

Celý turnaj, který se uskuteční v režimu 2v2 Wingman, se odehraje již tento týden a odstartuje dvojicí otevřených kvalifikací. V každé z nich se může představit až 64 celků, do finále, kde se bude hrát již o pořádný prize pool, se však mohou dostat jen dva nejlepší z každé kvalifikace. Bude se hrát na mapách, jež bylo možné hrát před příchodem operace Broken Fang, tedy Cobble, Overpass, Train, Inferno, Vertigo, Lake, Rialto, Nuke a Dust.

Celý turnaj se koná k příležitosti oslav první roku fungování Global Esport Federation. Celkem se odehraje v sedmi regionech, mezi kterými samozřejmě nechybí ani Evropa. Pořádání turnaje na starém kontinentu má pod taktovkou polská Esports Association, celý turnaj se odehraje na platformě FACEIT.

První kvalifikace startuje 12. prosince a zaregistrovat se do ní můžete zde. Na ni bude hned 14. prosince navazovat kvalifikace číslo 2, kterou najdete pod tímto odkazem. Čtveřice nejlepších se následně utká ve velkém finále, které se uskuteční ve středu 16. prosince.

Turnaj navíc nabídne krásný prize pool 5 000 dolarů. Tak ve svého kámoše a dojdi si zastřílet proti dvojicím z celé Evropy!

wsc20
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.