Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes nás čeká Frosty Frenzy turnaj!

12. 12. 2020 | 15:46 Fortnite
Epic Games navázali na předešlé dva roky a připravili si pro nás vánoční turnaj. Tentokrát ale místo Winter Royale dostal jméno Frosty Frenzy. Připravte si dva kamarády a poperte se s ostatními o neuvěřitelný prize pool 5 milionů dolarů.
FF
FF

Již dnes 12.12 a zítra 13.12 2020 budete mít jedinečnou možnost utkat se o milionový prizepool. Jediné, co potřebujete, jsou dva kamarádi a pár hodin času. Každý region bude mít svůj vlastní turnaj a bude rozdělen na dvě kola. Abyste se mohli zúčastnit druhého kola, musíte před svým jménem na konci prvního vidět maximálně číslo 500, jinak jste mimo hru. Unikátní na Frosty Frenzy je, že v sobotu a v neděli bude rozdílný formát hraní. Dnes budete odměňováni za agresivní hru, kdy za každý kill dostanete 2 body a počet placement bodů je zajímavý až při výhře, za kterou dostanete 30 bodů. V neděli by se ale hra měla uklidnit, protože za killy je pouze jeden bod, zatímco placement body začínají u 17. místa s jedním bodem a končí u výhry za bodů 25.

WR

Přestože prize pool není tak obrovský, jako minulý rok, kdy se bojovalo o 15 milionů dolarů, tak Frosty Frenzy má také co nabídnout. Za první až třicáté páté místo si odnesete 1 800 dolarů, třicáté šesté až čtyřsté místo bude odměněno 1 200 dolary. Pokud si ale myslíte, že se nemůžete vyrovnat nejlepším hráčům, Epic má něco i pro vás. Stačí získat pět bodů jakýmkoliv způsobem a obdržíte unikátní Skully Claus spray.