Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch Rewind 2020 je tady. Připomeňme si letošní nezapomenutelné okamžiky na Twitchi

15. 12. 2020 | 17:43 Twitch.tv
Závěr roku nám přinesl alespoň něco pozitivního, a to je ohlédnutí za nejlepšími momenty letoška na streamovací platformě Twitch. Video neoficiálně pro své diváky připravil YouTube kanál MTee a dal si na něm opravdu záležet. Pojďme se tak společně ponořit do více než dvacet minut těch nejlepších vzpomínek, které nám tento rok poskytl.
Twitch Rewind 2020
Twitch Rewind 2020

Kvapem se blíží konec letošního roku a s ním snad i veškerá trápení, jež s sebou přinesl a na něž budeme ještě dlouho nepěkně vzpomínat. Negativa však nejsou vše a abychom si připomněli i příjemnější momenty, tak tu pro vás máme pokračování oblíbeného konceptu Rewind, který se ohlíží za nejvýznamnějšími událostmi nejoblíbenější streamovací platformy Twitch. Kanál MTee si tak pro své diváky připravil rozsáhlý souhrn uplynulého roku na Twitchi a my si konečně můžeme zopakovat právě ty nejšťavnatější okamžiky.

Co vše nás tedy čeká a nemine v Twitch Rewindu 2020? Ohlédnutí se samozřejmě neobejde bez těch nejlepších okamžiků našich oblíbených streamerů, uplynulých akcí a vtipných klipů z této platformy. Ani na Twitchi jsme se však úplně neschovali před různými kauzami a nekonečnými dramaty, tudíž speedruny z Minecraftu proloží i nepříjemné situace kolem četných banů, DMCA, nebo sexuálního obtěžování. Připomeneme si také několik velkých jmen, jako je například Dr Disrespect, která na platformě už bohužel nespatříme.

Pojďme si tedy společně připomenout tento rok a jeho největší momenty a milníky, které se nevratně vryly do paměti všech věrných fanoušků!

Štítky: Twitch Rewind