Přejít k hlavnímu obsahu

Známka punku? Už ne! Morčata na útěku se trefně vytasila se Známkou Cyberpunku!

21. 12. 2020 | 15:13 Všechny hry
Morčata na útěku jsou známou českou hudební skupinou, která se nebojí si vystřelit naprosto z čehokoliv. Jejich nejnovější parodie dokonce cílí na herní svět, protože Cyberpunk 2077 je prostě globální hit se vším všudy. Možností, z čeho si udělat legraci, je totiž s launchem Cyberpunku neomezeně.
Známka Cyberpunku
Známka Cyberpunku

Brněnská skupina v čele s frontmanem Yettym je pro své parodie známá po celé České republice. Její hudební skvosty nejen vtipné, ale mnohdy také opravdu trefné. Právě tento talent se v celé své kráse ukázal i tentokrát, když si Morčata na útěku vzala na paškál největší herní hit současnosti – Cyberpunk 2077. 

Nejnovější skladba Morčat paroduje punkovou legendu Známka punku, ze které vznikla Známka Cyberpunku. Celý klip začíná záběrem na Keanu Reevese, po kterém následuje salva přímých úderů do aspektů hry. „I na staré konzoli novou hru můžeš hrát,“ zpívá Yetty, který vystupuje s tematicky malovaným obličejem. Úderný refrén se také trefil do černého: „Vývojáři říkali, že patch až vyjde, vývojáři říkali, to pak to bude dobrý.“

Kvalitu parodie můžete posoudit sami, ale za nás jde o naprosto parádní a vtipné propojení různých světů!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.