Přejít k hlavnímu obsahu

Nové modifikace zbraní jsou tu. Jak je využít na maximum?

20. 1. 2021 | 11:00 Fortnite
Datamineři odhalili nové informace o možných úpravách zbraní. Úpravy tohoto typu slaví úspěch v podobných titulech jako třeba PUBG.
Nové modifikace
Nové modifikace

Vývojáři přišli s nápadem úprav zbraní, první zmínky o takové novince odhalili datamineři již v prosinci, když objevili sloty pro zbraně. Zatím nevíme, o jaké úpravy zbraní se bude jednat, ale můžeme očekávat vetší zásobníky, tlumiče nebo snížení recoilu. Zatím ani nevíme, kdy se novinky dočkáme, ale očekává se, že by mohly přijít s novou sezónou. Vývojáři se nejspíše rozhodli inspirovat jinými Battle Royale tituly. Modifikace dokážou změnit chod hry a méně vzácné zbraně se dokážou vyrovnat těm vzácným. 

Modifikace budou sloužit jako předměty, takže je budete moct vyměnit, nebo vyhodit. Ne všechny modifikace budou pasovat na všechny zbraně, ale budou rozděleny podle kategorie zbraní. Zatím máme minimum informací, ale je jasné, že Epic Games s touto novinkou experimentují. Určitě by se jednalo o velký přídavek do hry, který by mohl mít vliv na na výsledek nejednoho zápasu.

Nové modifikace
Nové modifikace
Zdroj: Epic Games
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Fortnite patch