Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zrušit Fortnite Crew?

3. 2. 2021 | 08:00 Fortnite
V únoru si pro nás v Epic Games připravili již třetí Fortnite Crew pack, ve kterém každý měsíc dostanete Battle pass, unikátní skin a 1000 V-Bucks. Vyjde vás na necelých 300 korun, což není tak vysoká suma vzhledem k hodnotě odměn. Víte ale, co máte udělat, když se vám předplatné omrzí a raději byste ho zrušili?
Fortnite Crew
Fortnite Crew

Pokud byste rádi nadobro skončili s placením za skvělé herní packy, nebo byste chtěli jen na pár měsíců ulevit své peněžence, Epic Games zjednodušili systém rušení předplatného. Už nemusíte složitě hledat odkazy na jejich oficiální stránce, ale můžete si vše zařídit přímo ze hry. Dnes už stačí jen zapnout Fortnite, najet na kolonku Item Shopu, otevřít "Crew" sekci, vybrat "Cancelation Info" a kliknout na "Leave Fortnite Crew". Jakmile dodržíte všechny tyto kroky, Epic vám nebude strhávat žádné peníze, dokud předplatné znovu neobnovíte.

Fortnite Crew
Fortnite Crew
Zdroj: https://www.epicgames.com

Epic ale zároveň zavedl nové pravidlo, že V-Bucks z Fortnite Crew dostanete až vždy v den obnovení. Což znamená, že když jste si předplatili Fortnite Crew 5. ledna, tak dalších 1000 V-Bucks dostanete až 5. února. takhle se v Epic Games pojistili proti lidem, kteří si vždy vybrali V-Bucks a hned zrušili členství ještě před obnovením, aby nemuseli nic platit.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Fortnite crew