Přejít k hlavnímu obsahu

Tým s jádrem Flusha, autimatic a suNny bohužel nikdy nevznikne. Nemají kde hrát

3. 2. 2021 | 10:37 Counter-Strike 2
Flusha patří mezi největší osobnosti švédského CS:GO za poslední roky a většinu své kariéry spojil s organizací fnatic. Dvakrát už odsud v minulosti sice odešel, ale vždy se vrátil. Nyní se však vyjádřil, že chce po zbytek kariéry být in-game leaderem, takže se do třetice odloučil se základní sestavou fnatic.
Flusha
Flusha

Ihned po oznámení Robina 'flusha' Rönnquista, kterého ve fnatic nahradil Jack 'Jackinho' Ström Mattsson, se začalo spekulovat o vzniku nového týmu. Pro něj se měl druhý nejlepší hráč roku 2014 spojit s Timothym 'autimatic' Ta a Miikkou 'suNny' Kemppim. Tohle trio si k sobě našlo dvě mladší pušky, jejichž jména nikdy neunikla, a společně se snažili si najít angažmá. Bohužel právě tady se ale potenciální tým kompletně zasekl.

Trio známých postav se pokusilo oslovit celou řadu organizací, ale nikde neuspělo. Flusha v nedávném pořadu HLTV Confirmed potvrdil vznik tohoto týmu, který bohužel nedokázal najít žádné zázemí, které by bylo dostatečné týmu takového kalibru. Problémem totiž je i fakt, že všichni tři zkušení hráči jsou pod organizacemi Gen.G, fnatic a ENCE stále pod smlouvou, takže akvizice celého týmu by stála hodně už jen skrze výkupné.

Flusha ve stejném pořadu také zmínil, že byl v minulosti několikrát osloven týmem FaZe, kde by se ale nikdy nemohl stát in-game leaderem, jakým by chtěl být. Důvodem je totiž NiKo. Ten už je sice v trapu, ale flusha už na tom také není jako dřív. Jeho aktuální plán je tedy vyčkávat, jaké nabídky pro něj jako jednotlivce přijdou. Sekundární možností by bylo se věnovat mladým talentům, kterých dle jeho slov je ve Švédsku stále spousta.

Zdroj: hltv.org
Štítky: flusha, autimatic, suNny
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.