Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Podcast se vrací! Zeptejte se na cokoliv, co vás zajímá o letošní sezóně MČR

17. 2. 2021 | 12:20 Counter-Strike 2
PLAYzone Podcast se po skoro čtyřměsíční pauze vrací na vaše přijímače. Změn prozatím tolik nepřinese, ale i přesto se pokusí posunout opět o krůček dále, tak, abyste si jej rádi naladili na pravidelné bázi, ať už živě na Twitchi, nebo na platformách jako Spotify.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Prvního letošního dílu se poprvé chopí jako moderátor náš redaktor Dominik 'MrKenny' Bludský. Odborníka přes fresh memes (a většinou také přes CS:GO) však tuto středu od 17 hodin doplní také jeden ze dvou původních moderátorů, Pavel 'Tučňák' Kristián. Letošní rok už nebude o pevné moderátorské dvojici, ale podle toho, jak to bude šlapat, budeme dle daného tématu moderátory střídat. O Přemka 'huhy' Malinu tak sice nepřijdete, ale uslyšíte jej podstatně méně – o to v pro něj zajímavějších tématech se však v PLAYzone Podcastu letos objeví.

Tučňák nebude součástí úvodního letošního podcastu náhodou. Tématem totiž bude start MČR sezóny, k níž má zkušený projektový manažer co říct z pozice toho, kdo stojí za Tipsport COOL ligou. Sekundovat mu jako host bude Tomáš 'Greener' Mikula, který je již několikátým rokem strůjcem celého Mistrovství ČR v počítačových hrách. Sezóna vypukla minulý týden, kdy proběhlo živé vysílání se zástupci domácích organizací, tentokrát jsme se však rozhodli jít s kůží na trh sami. Pokud tedy máte na naše dva hosty jakékoliv otázky k Tipsport COOL lize a systému MČR v CS:GO 2021, neváhejte napsat otázky níže do komentářů, či na streamu do chatu. Pokusíme se vyjít vstříc co nejvíce k vám, a na co budeme moci odpovědět, to se pokusíme vysvětlit co nejlépe to půjde.

Živé vysílání proběhne na našem Twitchi od 17:00, o archiv pak nepřijdete na webu či dalších platformách.

Štítky: PLAYzone Podcast
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.