Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespectovi brzy vyjde jeho vlastní kniha

21. 2. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Populární streamer Dr Disrespect chystá vydání vlastní knihy s názvem „Violence. Speed. Momentum“. Na pulty obchodů by se měla dostat brzy, v předprodeji je nicméně již nyní.
DrDisrespect
DrDisrespect
Zdroj: Instagram: drdisrespect

Dr Disrespect je jednou z předních internetových osobností, takže bylo jenom otázkou času, než se rozhodne expandovat do dalších odvětví. Mimo jiné momentálně pracuje na vlastní televizní show, jelikož v roce 2019 uzavřel dohodu s tvůrci známého seriálu The Walking Dead, krom toho se nyní hodlá ale pokusit zachránit literární scénu se svou vlastní knihou. 

O tom, že kniha vyjde, se ví již nějakou dobu, nicméně datum vydání je známé až nyní. Severoameričtí čtenáři se mohou těšit na 30. března, fanoušci z Evropy nebudou muset čekat o moc déle, do jejich obchodů se kniha dostane k 1. dubnu. 

Kniha má být nádherným vyobrazením dosud „nevyřčené historie“, fanoušci se poprvé budou moci ponořit do příběhu o jeho počátcích. Kniha také nabídne nebývalý pohled na jeho vzestup k tomu, jak se stal streamerskou hvězdou, kterou dnes všichni známe. Kniha bude pravděpodobně plná vtípků a odkazů, které pochopí pouze členové klubu šampionů, což je označení pro ty, kdo streamera podporují. 

„Bylo jen otázkou času, kdy západní civilizace bude škemrat, aby Doc zachránil literaturu napsáním monografie, která se čte jako  brutální, svalnatý lev, který se prodírá mezi skalami a řve v hněvu a dominanci. Zde najdete jeho nejhlubší a nejintimnější tajemství. Nevyřčená historie jeho tajemného, legendárního původu a jeho vzestup k bezkonkurenční dominanci. A hlavně zjistíte, čeho přesně je Doktůrek vlastně doktor,“ stojí v anotaci knihy. Zdá se, že se fanoušci mají opravdu na co těšit. 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Dr Disrespect