Přejít k hlavnímu obsahu

Senzace! Zástupce týmu Entropiq si zahraje prestižní soutěž ePremier League

3. 3. 2021 | 17:59 EA SPORTS FC 24
FIFA v Entropiq, to už dávno nejsou pouze domácí hráči RIIJK a Huhnak. Loni v listopadu se domácí organizace rozhodla rozšířit své řadě o dva anglické hráče, kteří se ukazovali v dobrém světle také na největším týmovém turnaji FIFA eClub World Cup. Nyní však jeden z nich zazáří také individuálně.
Fully
Fully
Zdroj: grafika Entropiq

Owen 'Venny' Venn a Akima 'Fully' Byron patří mezi nejzvučnější zahraniční akvizice organizace Entropiq. Český tým Martina Kabrhela cílí na mezinárodní úspěchy, proto se nebojí nabírat právě i hráče z ciziny. Fully působí na esportové scéně už od FIFY 17, Venny však nasbíral cennější úspěchy a zahrál si dokonce i Ligu mistrů.

Společně se pod křídly Entropiq snažili kvalifikovat na oficiální Světový pohár týmů, nakonec se jim to mezi evropskou elitou bohužel nepodařilo. Jejich pouť v české organizaci však pokračuje. Další možností se ukázat mezinárodnímu publiku je virtuální odnož nejslavnější fotbalové ligy Premier League, pro kterou nyní jednotlivé týmy pořádají své kvalifikace. Fully v minulosti hrál za Leicester City a Venny v Southamptonu vydržel dokonce skoro celý rok. Oba hráči před dvěma roky skončili na 17. – 24. místo a nyní to budou chtít vylepšit.

Anglická scéna fotbalového simulátoru FIFA patří mezi ty vůbec nejsilnější, proto je velkou poctou pro Entropiq, že Fully uspěl v kvalifikaci klubu West Bromwich Albion a bude jeho barvy hájit v letošní sezóně ePremier League. Dnes probíhají poslední kvalifikace pro Liverpool, Tottenham Hotspur a Wolverhampton Wanderers, což jsou i pro Vennyho poslední příležitosti uspět. V Southamptonu mu to totiž tentokrát nevyšlo.

Štítky: Entropiq, Fully
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.