Přejít k hlavnímu obsahu

Definitvně potvrzeno! OG do svých řad přivádí dánského hráče nika

17. 3. 2021 | 17:22 Counter-Strike 2
Evropský celek OG reaguje na bench hráčů NBK a ISSAA pohotově! Novým členem této organizace se očekávaně stává Nikolaj "niko" Kristensen, který už s týmem hrál jako stand-in uzavřenou DreamHack Masters kvalifikaci a ESL Pro League S13. Kdo se stane pátým hráčem ještě není jasné.
niko jako stand-in v OG
niko jako stand-in v OG
Zdroj: HLTV.org

Update: Nikolaj "niko" Kristensen se oficiálně stává členem OG„S potěšením oznamuji, že jsem podepsal smlouvu s OG,“ řekl niko o svém novém působišti. „Je to pro mě úžasná příležitost a jsem si jistý, že společně dosáhneme skvělých výsledků. Chci poděkovat Heroic za veškerý strávený čas, bývalí spoluhráči mi budou chybět. Jsem ale nadšený, že otevřu novou kapitolu své kariéry a přidám se k OG!“

Celku okolo in-game leadera Aleksiho "Aleksib" Virolainena však stále chybí poslední hráč, který by zapadl do týmové mozaiky. Včera byl totiž oznámen odchod Issy "ISSAA" Murada a jeho nahráda je zatím ve hvězdách. Čas na hledání tu ale zřejmě je, neboť OG by se měli představit až za měsíc v BLAST Premier Spring Showdown.

Aktuální soupiska OG vypadá následovně:

 Finsko Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen
 Velká Británie Mateusz "⁠mantuu⁠" Wilczewski
 Dánsko Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså
 Dánsko Nikolaj "⁠niko⁠" Kristensen

 Dánsko Casper "⁠ruggah⁠" Due (trenér)


Evropská organizace OG, ve světě esportu známá především kvůli hře Dota, odehrává dnešní kvalifikaci na jarní DreamHack Masters s Nikolajem "niko" Kristensnem. Tento dvaadvacetiletý hráč nastupuje místo Nathana "NBK-" Schmitta, který byl před týdnem poslán na lavičku.

Nikolaj "niko" Kristensen byl od konce února, kdy byl společně s Johannesem "b0RUP" Borupem posazen na lavičku týmu Heroic, často spojován právě s OG. Nakonec se k nim přeci jen přidává jako stand-in a mnoho lidí očekává, že v týmu zůstane i nadále a podepíše smlouvu.

Uzavřená DreamHack Masters Spring kvalifikace probíhá od 6. do 7. března a účastní se jí kromě OG i zmiňovaný Heroic, Complexity, Cloud9 či Movistar Riders. Na samotný event ale mohou postoupit jen tři nejlepší, mezi které se chce určitě parta okolo Aleksiho "Aleksib" Virolainena probojovat.

Jejich snažení můžete sledovat na DreamHack Twitch kanále, kde momentálně v úvodním zápase bojují s nebezpečným celkem Nordavind. První mapu dokázali bez problémů vyhrát a na té druhé budou chtít celý zápas ukončit.

Štítky: csgo, niko, OG
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.