Přejít k hlavnímu obsahu

Do prvého turnaja sezóny vstupujeme s veľkými očakávaniami, věří si kapitán DEFEATERS Rutk0

6. 3. 2021 | 21:13 Counter-Strike 2
HAL3000 MČR Tour v neděli večer pozná poslední dva účastníky a my můžeme v poklidu pokračovat v představování pozvaných týmů. Jako čtvrtí přichází na řadu DEFEATERS, kteří – stejně jako celá řada dalších – vstoupili do roku 2021 se zbrusu novým složením.
DEFEATERS – HAL3000 MČR Tour
DEFEATERS – HAL3000 MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

DEFEATERS je organizace s opravdu bohatou historií, ve světě Counter-Strike: Global Offensive se jim ale nepodařilo mezi domácí elitou usadit. Loni sice patřili mezi nejlepší desítku týmů na domácí scéně, na Mistrovství České republiky to ale nedotáhli. Novým kapitánem týmu pro rok 2021 se stal Rudolf 'Rutk0' Kovalčik, který má před sebou jednoznačný cíl. Vrátit úspěšné jméno dlouholeté historie zpátky na největší domácí akci.

Přidanou motivací při skládání sestavy Rutk0vi byl fakt, že DEFEATERS nebudou chybět v deváté sezóně 1. Tipsport COOL ligy. I přesto se však neobklopil žádnými profláknutými hvězdami a spíše bude sázet na mladou krev, kterou dobře zná. Do nového roku DFS vstoupili v evropské lize ESEA Main s hráči jako Ľuboš 'HenkkyG' Ilko nebo Martin 'zur1s' Sláma, nakonec však byli vybráni jiní. Jako prvního si Rutk0 vybral Olivera 'Abdel' Košče, se kterým se potkával proti sobě ve 2. Tipsport COOL lize, protože Abdel naposledy střílel za Gifted.uRage.

Z dalších možností nakonec při testování uspělo trio českých hráčů. Filip 'Lueg' Uxa hrál v minulosti za Vikingekrig Esports, s nimiž si zahrál dokonce na švýcarské offline akci Supreme Masters, Jan 'shrubyy' Černý a Dominik 'DOCKSTAR' Putirka pro změnu působili u KAPARZA v týmu Gravity. Nyní se tedy hráči z druhého sledu dávají dohromady, aby potrápili špičku, tak uvidíme, jestli se jim to podaří už při první společné zkoušce.

Rudolf 'Rutk0' Kovalčik se před HAL3000 MČR Tour vyjádřil následovně:

Do prvého turnaja sezóny vstupujeme s veľkými očakávaniami, pretože sme zatiaľ nemali možnosť sa v novom zložení žiadneho zúčastniť. Veľmi sa teda těšíme a sme zvedaví, ako sa predvedieme. So súčasnou zostavou si sedíme, no stále sme si vedomi našich medzier a zohráváme sa. Pripravujeme sa individuálne a spoločne najviac, ako to len čas umožňuje, na domácu konkurenciu sa nijak špecialne nepripravujeme.

Ako najväčšiu konkurenciu vnímáme Sampi.Tipsport a ENTERPRISE. Samozrejme by sme neradi hráli tiež proti Sinners, aj keď by nám taký zápas mohol priniesť veľa skúseností. Nemáme konkrétne určené, s kým by sme hrať chceli, až na to, že ja osobne by som rád v zápase vyzval eEriness MARVO – prečo, to už si nechám pre seba.
DEFEATERS – HAL3000 MČR Tour
DEFEATERS – HAL3000 MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: Defeaters, HAL3000, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.