Přejít k hlavnímu obsahu

Šok v play-off Snow Sweet Snow #2! Všechny pozvané týmy Gambit, NiP, Cloud9 a Sprout nedokázaly postoupit

10. 3. 2021 | 10:14 Counter-Strike 2
Po vypadnutí SINNERS ze Snow Sweet Snow #2 se děly opravdu nečekaně věci! Ve čtvrtfinále totiž vypadly hned všechny 4 pozvané celky, což ani ten nejvíce skeptický fanoušek rozhodně nemohl čekat.
Na straně Gambit Esports určitě panuje zklamání
Na straně Gambit Esports určitě panuje zklamání
Zdroj: HLTV.org

Snow Sweet Snow #2 se pomalu, ale jistě blíží do finiše. I když už v turnaji nemáme SINNERS, musíme se blíže podívat na včerejší čtvrtfinálové duely, které měly opravdu nečekaný průběh a hlavně výsledek. Do semifinále totiž proklouzli HAVU, Winstrike, Copenhagen Flames a i přemožitel hříšníků AGOSprout, Cloud9, Ninjas in Pyjamas a dokonce i Gambit Esports se tedy museli rozloučit s možností získat 40 000 amerických dolarů a je to pro ně určitě zklamání, zvláště pak pro poslední dva jmenované.

Jako první se v ranních hodinách potkali Sprout proti HAVU. Brzké vstávání zřejmě více sedlo finské partě okolo Janiho "Aerial" Jussila a Samiho "xseveN" Laasanena, když do zápasu vlétli suverénní výhrou na mapě Nuke. Němci sice dokázali srovnat, třetí mapa pak ale byla opět v režii momentálně 27. sedmého nejlepšího celku světa, jenž momentálně drží sérii 13 zápasů bez jediné prohry! Je třeba vyzdvihnout právě bývalé hráče ENCE, kteří byli a jsou hlavními strůjci úspěchu.

Pak se na herním serveru objevily celky AGO a Ninjas in Pyjamas. Každý čekal postup Švédů, to se ale stoprocentně nelíbilo Michałovi "snatchie" Rudzkimu, který se svým AWP doslova kouzlil, na třech mapách zabil své protivníky hned 77krát a díky němu si jeho celek připsal další skvělou výhru společně s postupem do semifinále!

V odpoledních hodinách jsme pak byli svědky papírově nejvyrovnanějšího duelu, Cloud9 se totiž potkali s Winstrike. Oba celky dokázaly vyhrát mapy svého soupeře, Winstrike si skvělým výkonem za CT na mapě Nuke zajistili první bod, tým pod vedením Alexe "ALEX" McMeekina ale díky excelentní teroristické straně na Vertigu dokázal srovnat a zápas musel rozhodnout až Dust II. Tam ale byli ruští hráči bezchybní a Winstrike tedy uvidíme v semifinále!

Úterní den posléze zakončil duel outsidera s největším favoritem turnaje, aneb Copenhagen Flames vs. Gambit Esports. Po tom, co Hobbit a spol. dokázali těsně ovládnout soupeřovo Vertigo to vypadalo, že si svůj výborný Train rozhodně nenechají ujít a rychle postoupí dál. Dánští hráči ale dokázali vytáhnout eso z rukávu a celý zápas otočili ve svůj prospěch! Nejdříve excelentně ubránili ruský nápor na Trainu, aby pak na rozhodující mapě Overpass dokonali to, co se jen tak někomu nepovede. Třicátý celek světa totiž dokázal porazit tým, který momentálně okupuje čtvrtou pozici!

V semifinále se proti sobě dnes ve 12:00 postaví Copenhagen Flames a AGO, o tři hodiny déle pak HAVU s Winstrike. Samotné velké finále je naplánováno na osmnáctou hodinu. 

Snow Sweet Snow #2: play-off pavouk
     Německo Sprout-         
  Finsko HAVU- Úterý 9:00   Finsko HAVU -      
 Pondělí 15:00   Finsko HAVU-         
  Polsko Anonymo-    Středa 12:00   Finsko HAVU-   
     World Cloud9-         
  Rusko Winstrike- Úterý 15:00   Rusko Winstrike-      
 Pondělí 18:00   Rusko Winstrike-         
  Brazílie MIBR-       Středa 18:00   Finsko HAVU 
     Rusko Gambit-         
  Bělorusko Nemiga- Úterý 18:00   Dánsko CPH Flames-      
 Pondělí 9:00   Dánsko CPH Flames-         
  Dánsko CPH Flames-    Středa 15:00   Polsko AGO-   
     Švédsko NiP-         
  Česká republika SINNERS- Úterý 12:00   Polsko AGO-      
 Pondělí 12:00   Polsko AGO-         
  Polsko AGO-            
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.