Přejít k hlavnímu obsahu

Studio Kevuru Games odhalilo své koncepty nových skinů pro 6. sezónu

13. 3. 2021 | 20:13 Fortnite
Známé ukrajinské studio Kevuru games vydalo své skteche toho, jak si představují nové skiny, které by mohly doprovázet blížící se 6. sezónu.
Kevuru Games
Kevuru Games
Zdroj: https://pinterest.com

Poslední týden 5. sezóny je tu, a s ním přišly i spekulace o tom, co bude nového v blížící se sezóně. Svou ruku k dílu přiložilo studio Kevuru Games, které se rozhodlo vytvořit svůj koncept skinů a motivů 6. sezóny. 

Jaké by podle nich mělo být téma 6. sezóny?

Novou sezónu klasicky započne live event a jako vždy Epic Games slibují, že to bude ten nejlepší live event všech dob. Právě live event může poodhalit pravou tématiku plánované 6. sezóny, jenže Epic Games si už dávají pozor a ujistili se, že se nedostane na světlo světa dříve, než to bude nutné. Právě proto se studio Kevuru Games rozhodlo spolupracovat s Epic Games a vytvořili svou kolekci skinů a svůj koncept sezóny, která snad uspokojí všechny nedočkavce. Kevuru dokonce spolupracovali s Epic Games již v minulosti a podíleli se na vzniku skinů pro 10 sezónu. 

Koncept skinů
Koncept skinů
Foto: GinxTV
Fortnite Season X
Fortnite Season X
Foto: GinxTV

Ve svém konceptu představili 8 skinů, přičemž každý z nich má svůj individuální styl, který se liší od ostatních. Pokud se tedy někdy objeví ve hře, tak se nejspíše bude jednat o jednotlivé předměty v obchodě. Epic Games se ještě nevyjadřoval ke konceptům, ale je možné, že se ve hře jednoho dne objeví.