Přejít k hlavnímu obsahu

Nový CS:GO update přináší špatné samolepky... Doslova. A naznačili vývojáři remake Mirage?

19. 3. 2021 | 14:20 Counter-Strike 2
Nový update přináší do CS:GO novou sérii samolepek, kterou ve hře asi čekal opravdu málokdo.
poorlydrawncapsule
poorlydrawncapsule
Zdroj: Twitter @csgo

V noci přišel další CS:GO update, ten však nepřinesl významné změny na mapách nebo úpravy velkých, ale jednoduše novou sadu samolepek. Ta se jmenuje Poorly Drawn Capsule a nabízí přesně to, co název slibuje. Dočkali jsme se deseti špatně namalovaných charakterů známých z CS:GO, kterými se proslavil uživatel Twitteru @HH110011HH, jehož tvorba to v minulosti dosáhla již na profilovou fotku oficiálního CS:GO účtu.

Poorly Drawn Capsule
Poorly Drawn Capsule
Zdroj: Twitter @CSGO

Přišla i trojice nových music kitů. Jeden z nich přišel do hry ve spolupráci s autory hry Hades, který dostane každý majitel jmenované hry na Steamu, který má odehráno aspoň 5 hodin. 

Svůj další music kit dostal britský rapper SCARLXRD, fanoušky pop punku zase potěší music kit od kapely NECK DEEP.

music kits
music kits
Zdroj: Twitter @CSGO

Pojďme si však trochu zaspekulovat, tento týden totiž vyšla poslední řada misí v Operaci Broken Fang. Ti pozornější si při hraní velké co-op mise jistě všimli, že se v podzemních prostorech objevily makety map Mirage a Ancient, které vypadaly, jak kdyby na nich probíhala stavba, nebo snad zkouška hratelnosti. Komunitou se tak okamžitě začaly šířit spekulace, že se jedná o náznak remaku mapy Mirage.

mirage
mirage
Zdroj: ScreenLately

O tom se spekuluje již delší dobu, přeci jen je to poslední mapa v active poolu, která zatím neprošla remakem. Nabízí se tedy možnost, že by ji v active poolu nahradila právě poslední přidaná mapa z dílen Valve, Ancient. Zda se skutečně jednalo o náznak remaku, nebo si vývojáři chtěli pouze pohrát s konspirujícímu fanoušky, se určitě dozvíme časem.

Štítky: CS:GO update
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.