Přejít k hlavnímu obsahu

TSM představuje svůj nový ženský VALORANT tým

19. 3. 2021 | 19:23 VALORANT
Severoamerický esportový velikán TSM se po vzoru dalších organizací přidává a představuje svoji novou ryze ženskou VALORANT soupisku. Druhý VALORANT tým této organizace sestává z již ostřílených CS:GO hráček a jak samotná organizace, tak i fanoušci v nový celek vkládají velké naděje. Za několik dní je čeká již první zkouška, při které mohou prokázat své kvality.
Ženský tým TSM
Ženský tým TSM
Zdroj: Twitter/@TSM

TSM představuje, jakožto další esportový gigant, soupisku pro exkluzivně ženský VALORANT tým! Koncem loňského roku jsme mohli vidět podobné oznámení od C9, další obří severoamerické organizace, jež podnítilo vznik více takových týmů. Tým SoloMid tak nezůstává pozadu a vedle svého stávajícího VALORANT celku zformoval i ženskou sestavu, která poprvé ukáže svou sílu při příležitosti otevřených kvalifikací na VCT Game Changers Series I.

I nově vzniklý celek se tak po boku prvního týmu aktivně zapojí na poli profesionální scény, což se koneckonců hned očekávalo. Andy 'Reginald' Dinh, CEO TSM, se nechal slyšet, že tento tým reprezentuje všechny nejdůležitější hodnoty TSM, a když vezmeme v potaz talent a zkušenosti jednotlivých hráček, celá sestava má obrovský potenciál prorazit. Jak toto tvrzení napovídá, setkáme se i s dobře známými jmény.

Do čela týmu se postaví CS:GO veteránka Catherine 'CAth' Leroux, která si za svou profesionální kariéru mezi lety 2014 a 2019 už udělala jméno. I když opustila CS:GO, stejně jako její spoluhráčky, stále ji prý žene kupředu soutěživý duch a nemůže se dočkat, až ukáže své schopnosti pod barvami TSM. Jestli dostojí svým tvrzením a očekáváním fanoušků, zjistíme už zanedlouho a na ostro. 

Soupiska TSM ženského VALORANT týmu:

  •  Kanada Catherine ‘CAth’ Leroux
  •  Kanada Mirna ‘athxna’ Noureldin
  •  Spojené státy americké Katherine ‘LunarKats’ So
  •  Spojené státy americké Zoe 'Zoessie' Servais
  •  Kanada Emily 'mle' Peters
Zdroj: dexerto.com
Štítky: TSM, CAth, ženský tým