Přejít k hlavnímu obsahu

Tučňák už na tipovačku Tipsport COOL ligy nebude sám!

19. 3. 2021 | 21:42 Counter-Strike 2
Tipsport COOL liga je naprosto pro všechny. Ať už je vám 12 nebo 50 let, CS:GO dokáže spojovat naprosto všechny. A jelikož to platí i u pohlaví, protože střílečky samozřejmě nejsou čistě pro muže, tak se Tučňák rozhodl povolat tři oblíbené streamerky, aby se v deváté sezóně zapojily do tipovací soutěže a přinesly do našeho servisu během ligy něco netradičního. Přivítejte Tučňákovy Andílky!
Tučňákovi Andílci
Tučňákovi Andílci
Zdroj: grafika PLAYzone

Turnaje v Counter-Strike: Global Offensive jsou naprosto pro všechny. Do těch otevřených se může povětšinou zapojit naprosto každý, kdo si dá dohromady klidně jen partu kámošů, stejně jako sledovat zápasy těch nejlepších je možné kdykoliv a kdekoliv. Hezky to je vidět vždy v chatu, kde se potkávají různé skupiny fanoušků.

Naše přenosy v rámci Tipsport COOL ligy nabízí analyst desk, který před a po každém zápase vždy shrne a rozebere ty nejdůležitější momenty každého zápasu. Vedle toho budou po celou letošní sezónu svádět souboj tváře PLAYzone huhy a Tučňák, druhý jmenovaný si však zavolal pomoc s kouzelnými tvářemi. Jak je psáno výše, CS:GO je naprosto pro všechny, proto vám představujeme naši novou rubriku sociálních sítí – Tučňákovi Andílci.

Tučňákovi Andílci
Tučňákovi Andílci

Mr. Penguin spojuje síly s trojicí oblíbených streamerek. Itsterez, MileysLife i TheWhiteMish sice nehrají pouze CS:GO, oblíbený FPS titul ale u nich na Twitchi uvidíte nejčastěji. Všechny tři se navíc zajímají i o esport a právě v chatu je u zápasů můžete často potkat. MileysLife i TheWhiteMish jste si jinak mohli povšimnout v merchandise eSuby, itsterez pak spolupracovala s ECLOT. Všechny tři zbožňují CS:GO, ale vedle toho mají i své oblíbené celky.

A jak tato rubrika bude fungovat? Na novém Instagramu @mcrpc.cz, pod který vzhledem k bližšímu propojení spadá i dění v rámci Tipsport COOL ligy, si celé trio při každém hracím dni dlouhodobé soutěže připraví své tipy a připojí se tak k tipovací soutěži. Věříme, že se nám podaří propojit různé sféry fanoušků, protože casual obecenstvo často tolik nedocení tipy znalých expertů, proto se jistě najdou ti, kteří si Tučňákovy Andílky zamilují.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.