Přejít k hlavnímu obsahu

All-Pro tým LCS obsadili hráči Cloud9 a Team Liquid

20. 3. 2021 | 17:56 League of Legends
Vyhlášení All-Pro týmu v severoamerické nejvyšší soutěži po jarní části sezóny se už stalo v podstatě tradicí. Tento rok se v prvním týmu nachází hráči pouze dvou týmů a to Cloud9 a Team Liquid. Jedná se o hráče, kteří byli vybráni v hlasování důležitých osobností LCS na základě jejich výkonů.
All-Pro tým LCS
All-Pro tým LCS
Zdroj: Riot Games

Po důkladném hlasování si Severní Amerika sestavila All-Pro tým po jarní části LCS. Mnoho hráčů v této sezóně ukázalo svůj talent, ovšem do elitního výběru se může dostat pouze pět z nich. Hráči jsou vybíráni na základě svých herních dovedností, schopnosti vést tým a celkového přínosu v zápasech.

Mezi hlavní tváře LCS v tomto splitu jednoznačně patří topař Alphari, který se v zimě rozhodl opustit Evropu a odejít do Ameriky. Zatím zde září a ukazuje, co přesně topařům v tomto regionu chybí. Jeho hraní jak na lince, tak celkově na mapě, patří rozhodně k nejlepším v lize. Team Liquid však nepůsobí suverénním dojmem a čeká se, co přesně dokážou vymyslet do play-off. První zápas je čeká již dnes v noci proti velice silným TSM.

Další výborný výkon předvedl Perkz, který rovněž přišel v zimě z Evropy. Jeho rekordní přestupová částka 5 milionů dolarů se zatím jeví jako oprávněná. Perkz je jednoznačně nejlepším midařem v Severní Americe a stále to vypadá, že si s protihráči pouze hraje. Během jarní části odehrál v osmnácti různých zápasech třináct unikátních šampionů. 

Překvapivým jménem je AD Carry týmu DignitasNeo”, který se skvěle ukázal ve své první sezóně na profesionální úrovni. Svému týmu pomohl pokaždé, když to bylo potřeba a to z něj dělá celkem příjemný objev sezóny. Umístil se ve třetím All-Pro týmu mezi jmény, jako je například vicemistr světa SwordArt.

Soupiska prvních tří All-Pro týmů je následovná:


První LCS All-Pro Team:
Top –  Velká Británie TL Alphari (141 Points) 
Jungle –  Spojené státy americké C9 Blaber (139 Points)
Mid –  Chorvatsko C9 Perkz (101 Points)
Bot –  Dánsko C9 Zven (100 Points)
Support –  Jižní Korea TL CoreJJ (109 Points)

Druhý LCS All-Pro Team:
Top –  Jižní Korea EG Impact (76 Points)
Jungle –  Dánsko TL Santorin (82 Points)
Mid –  Německo TSM PowerOfEvil (87 Points)
Bot –  Austrálie 100T FBI (97 Points)
Support –  Kanada C9 Vulcan (93 Points)

Třetí LCS All-Pro Team:
Top –  Jižní Korea TSM Huni (42 Points)
Jungle –  Spojené státy americké DIG Dardoch (28 Points)
Mid –  Dánsko TL Jensen (68 Points)
Bot –  Vietnam DIG Neo (51 Points)
Support –  Taiwan TSM SwordArt (46 Points)

Play-off LCS začíná už dnes v 21:00, kdy se proti sobě utkají v jednom z nejočekávanějších zápasů týmy TSM a Team Liquid
 

Štítky: lcs, Perkz, Alphari
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.