Přejít k hlavnímu obsahu

Ludwig během subathonu dosáhl na rekordní hranici 100 000 aktivních předplatitelů

23. 3. 2021 | 16:40 Twitch.tv
Legendární subathon na Twitchi, při kterém každé předplatné prodlužuje streamerův čas strávený online, je na Twitchi už zaběhnutou tradicí, a jak je vidět, i nadále táhne diváky. Za současným subathonem tentokrát stojí americký streamer Ludwig, který se už po několika dnech nepřetržitého vysílání zapisuje do historie Twitche s neuvěřitelnou pokořenou hranicí 100 000 aktivních subscriberů.
Ludwig Ahgren
Ludwig Ahgren
Zdroj: Twitter/@Ludwig

Americký streamer Ludwig Ahgren se rozhodl pro bláznivý "subathon", při kterém své vysílání prodlouží za každého získaného subscribera. Tento kuriózní kousek začal už 17. března, což dle očekávání na jeho kanál přilákalo mnohem více diváků a předplatitelů, než je zvykem. Výsledek však pravděpodobně nečekal ani sám Ludwig, protože lidé se stále hrnou a po oblíbeném streamerovi sypou svá předplatná, jako by se nechumelilo, čímž americký streamer dosáhl hned na několik milníků.

Jak dlouho tento subathon vlastně potrvá? To ještě nikdo netuší, Ludwig je totiž stále online a ani zdaleko to nevypadá, že by se blížil konec. Vynaložené úsilí mu ale jistě stojí za to, Ludwig zhruba po týdnu oficiálně překročil hranici 100 000 aktivních subscriberů, čímž se jeho kanál okamžitě vymrštil na první příčku v současných aktivních předplatných a zároveň na třetí pozici v historii celého Twitche. Počet předplatných i nadále roste a Ludwig má opravdu obrovský náskok, v aktivních subscriberech se za ním na druhém místě aktuálně nachází až Ranboolive s přibližně 65 tisíci.

Tento neskutečný úspěch však není jeho jediným rekordem, na svém kanále totiž překročil hranici 2 milionů sledujících, kteří nyní rostou mnohonásobně rychleji, než před subathonem. Co vlastně Ludwig při takové příležitosti streamuje? V podstatě všechno, včetně posilování, spaní, a dokonce i sprchování, a to vše samozřejmě v souladu s pravidly Twitche. Nyní jsou diváci nejvíce zvědaví, jak dlouho Ludwig ještě vydrží online. Dle jeho pravidel je stanovená maximální hranice na 31 dní, nebo pokud lidé přestanou subscribovat a zbývající limit vyprší – s tím, jak se věci ale nyní mají, tak Ludwiga nejspíše čeká opravdu dlouhý měsíc.

Štítky: Ludwig, subathon