Přejít k hlavnímu obsahu

Nový hit českého Twitche? Rob o Agraelově banu složil rovnou celou skladbu!

1. 4. 2021 | 20:11 Twitch.tv
Dočasné zabanování největší osobnosti na česko-slovenském Twitchi se samozřejmě neobešlo bez pořádného povyku, a přestože trest netrval ani celé dva dny, všichni fanoušci Agraelovu nepřítomnost oplakali po svém. Zatímco někteří se účastnili rozsáhlého seriálového maratónu, Rob se spolu s dalšími tvůrci pustil rovnou do tvorby vzpomínkového songu!
Agraelus
Agraelus
Zdroj: YouTube/RobDiesALot

Agraelus, největší český streamer a přední fanoušek award-winning kapely Tool, má za sebou svůj úplně první trest na streamovací platformě Twitch. Jak však všichni fanoušci moc dobře ví, netrvalo to ani dva dny a oblíbený bavič je znovu zpět na scéně v plné síle. Vzhledem k tomu, že Agraelus za své již mnoholeté působení na Twitchi nikdy neměl žádný prohřešek, bylo jasné, že tento první přešlap bude coby dup u konce, což se také potvrdilo.

Největší záhadou byla paradoxně příčina onoho banu, kolem které se také točily mnohé diskuze a spekulace na sociálních médiích. Mimo různých šílených teorií byl častým populárním odhadem možný DMCA ban, vzhledem k Agraelově lásce k dobré hudbě a především pak kapele Tool, nebo také trest za toxicitu. Když se Vojta konečně vrátil na Twitch, tak konečně vše uvedl na pravou míru a vysvětlil, že ban byl za rasistický humor, poznámky a vyobrazování na streamu.

Pepe Agraelus
Pepe Agraelus
Zdroj: YouTube/RobDiesALot

Po Agraelově odvolání a neprůstřelných důkazech o opaku pak Twitch pravděpodobně situaci okamžitě přehodnotil, a proto všem divákům vrátil oblíbeného streamera tak brzy. I když byla doba trestu tak krátká, skalní fanoušci to bez Agraela nemohli vydržet ani chvíli a na jeho počest například zorganizovali maraton v H2O: Stačí přidat vodu a dalších ikonických kouscích. Třešničkou na dortu však byl originální song "Bangraelus" v režii streamera, youtubera a evidentně i nadaného zpěváka, RobDiesALot, a dalších talentů, jež se na tomto počinu podíleli!

Názor na tento umělecký počin si můžete udělat sami:

Štítky: Agraelus, RobDiesALot