Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane radí, jak se stát úspěšnou streamerkou

14. 4. 2021 | 09:00 Twitch.tv
Populární Twitch streamerka Pokimane dala všem aspirujícím streamerům radu, jak najít klíč k úspěchu. Podle streamerky je nejdůležitější vlastností zejména vytrvalost.
Pokimane
Pokimane
Zdroj: Twitter Pokimane

Imane „Pokimane“ Anys je jednou z nejoblíbenějších tvůrkyň na Twitchi. Má přes 7,6 milionů followerů a je ztělesněným příkladem úspěchu ve streamerském světě. V nedávném streamu se Pokimane podělila o rady určené těm, kdo chtějí v tomto odvětví také prorazit, a sdílela se svými diváky vlastní zkušenosti z dob, kdy sama teprve začínala. Streamerka na chvíli podlehla emocím, když si vybavila momenty ze začátků své kariéry, kdy jí lidé říkali, že brzy skončí. Zároveň měla pocit, že tehdy nemohla právě kvůli této negativitě docenit to, co měla. 

„Stále si pamatuji na ta slova jako: tohle se nestane, nebudeš vědět, jak hrát další hru, a budeš ještě škemrat, aby ses mohla vrátit zpátky do školy. Občas si na to vzpomenu,“ řekla Pokimane. „Doufám, že to může sloužit jako příklad pro některé, aby v sebe věřili, ačkoliv ostatní nevěří. Znáte sebe a svůj potenciál lépe než oni. Pokud máte pocit, že máte zapálení, máte sen a máte plán, zkuste to.“

Pokimane prozradila i to, co považuje za klíč k úspěchu. „Nejdůležitější kvalitou je vytrvalost. Vytrvalost proti těm, kdo říkají ne, nebo proti těm, kdo ve vás nevěří, nebo lidi, jež vás shazují bez řádného důvodu. Dokud jste vytrvalí a dál se snažíte, jednoho dne zjistíte, co funguje právě pro vás, a budete v tom úspěšní.“ 

Tato slova jistě potěší zejména začínající streamery a content creatory, kteří se s negativitou potýkají dennodenně. Občas je skoro nemožné si to představit, ale i ti nejúspěšnější streameři pravděpodobně začínali dost podobně a slova Pokimane jsou toho jen důkazem. 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane, streamer, Twitch